Цветен хороскоп за Юли

yuli-cveten-vodna-liliya

Цветен хороскоп за Юли ?

Водна лилия
2–12 юли
Цвете, обединяващо три стихии – вода, земя и въздух. Това свойство поражда особения му характер, способността му да се приспособява към всяка ситуация. Ако сте родени през този период, вероятно имате разностранни интереси и различни по характер приятели. Вашата толерантност, доброжелателност и искрен интерес към обкръжаващите привличат като магнит хората към вас. Можете успешно да работите в почти всяка сфера и да създадете хармоничен съюз с който и да е партньор. Не всичко в живота ви се отдава лесно, но благодарение на редките си качества, обикновено се оказвате победител. Ако желаете да си купите водна лилия свържете се с фирма Aqua Cor.

Теменужка
13–23 юли
ТеменужкаСантиментално, носталгично цвете, даряващо „притежателя си” с много прекрасни черти, но и с не малко недостатъци. Хората Теменужки често са разглезени и капризни, склонни са към депресия, въпреки че при благоприятно развитие са лоялни съюзници, надеждни приятели и прекрасни съпруги/съпрузи. Ако сте представител на това цвете, със сигурност знаете какво означава истинска любов и преданост. Вие сте способни да извършите много неща заради близките и приятелите си. Умеете да се радвате на успеха на другите, въпреки че не винаги успявате да изявите своята индивидуалност.

Цветен хороскоп Юли.

Шипка
24 юли–2 август
ШипкаТова цвете е красиво, но не е лесно да го откъснеш поради острите му бодли. Такива са и хората Шипки: въпреки че външно са доброжелателни, те умеят да защитават правата си. Те са смели и отговорни, готови са да се борят докрай, отстоявайки не само собствените си интереси, но и благополучието на любимите си хора. В тяхно присъствие всички се чувстват комфортно. Ако сте Шипка, може само благородно да се завижда на вашите близки. Можете да бъдете много добри ръководители, способни да създадат успешен собствен бизнес, стига да не ви попречат вътрешните ви страхове, че няма да се справите.

Вижте още ХОРОСКОПИ.

Отговорете