Декоративни разсадници🌴 Овощни разсадници 🍐 Онлайн магазини 💻 🛒

Овощен и декоративен разсадник FLOWER GARDEN

Flower-Garden-logo

Разсадник FLOWER GARDEN.

Овощен и декоративен разсадник FLOWER GARDEN

Разсадник FLOWER GARDEN предлага на своите клиенти богато разнообразие от висококачествен овощен и декоративен материал. Както и собствено производство различни видове рози: чаен хибрид, влачещи, мини-бордюрни, каскадни и щамбови рози.

Предлагаме и широка гама от вечнозелени и опадливи дървета и храсти. От създаването на разсадника до днес нашата цел е да предлагаме качествен овощен и декоративен материал. А също така и коректно отношение към своите клиенти, защото всеки клиент е важен за нас! Нашата мисия е да създаваме радост и красота във всеки дом, за да можем да сбъднем вашите мечти.

С удоволствие ще ви помогнем да подберете най – подходящите растения за вашите условия и ще ви дадем професионални съвети как да се грижите за тях.

Разсадник Flower-Garden plant предлага над 50 сорта овошки – ябълки, круши, дюли, мушмули, череши, вишни, кайсии, праскови, сливи, рози и декоративни храсти.

Абонаментната поддръжка на градини, дворове и зелени площи, предлага FLOWER GARDEN тел: 0885 810 635.

Поръчката може да бъде направена по няколко начина:

Поръчка директно от сайта в нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН използвате кошницата на сайта ни. Добавете в нея желаните видове, като изберете броя и след това попълните кратката информация, която е нужна за приключване на поръчката. Ние ще се свържем с вас, на оставения телефон за връзка, за допълнително потвърждение и за да уточним други подробности по доставката.

Поръчка по телефон: 0887/313538 или 0882/260957

Поръчка по имейл: flower_garden@abv.bg, info@rosesplants.com, sales@rosesplants.com

Поръчка във Facebook страницата ни.

Разсадник FLOWER GARDEN.