Градинска техника и инструменти 🛠 Поливни системи 💧

Robo Systems

Robo-Systems-logo

Robo Systems

Robo Systems поливни системи

Нашата основна дейност: Доставя, монтира, изгражда и подържа поливни системи. Едно от основните предимства на капковото напояване е, че растенията развиват по-добра коренова система, която навлиза на оптимална дълбочина в почвата. По този начин стават по-устойчиви на сухо време и разнообразни промени във външната среда.

Официален представител на роботизирани косачки Ambrodgio. Изграждане на инсталации за роботизирани косачки.Гаранционен и след гаранционен сервиз. С Ambrogio Robot вашата ливада е винаги перфектна.

Robo Systems Zeleno BG

Насладете се на вашите зелени площи в пълна свобода, докато Ambrogio мисли за вашата ливада и се отнася с нея като с принцеса! След като сте създали идеалната програма за вашите нужди, косачката робот не изисква по-нататъшни действия. Тя ви позволява да се посветите на почивка и любимите си дейности.
Също така големината или наклонът на вашата зелена ливада не е проблем за нея.

Robo Systems

Що се отнася до размера на вашата ливада, Ambrogio е в състояние да се справя с всички зелени площи. От малки жилищни градини до футболни игрища или голф игрища.
По отношение на наклона, благодарение на характеристиките на колелата и моторите, косачката робот е в състояние да работи върху повърхности с много високи наклони и върху терен с различни нива и неравности.

Добре дошли в Robo Systems.