Декоративни разсадници🌴 Овощни разсадници 🍐 Експорт импорт 🚚

РАЗСАДНИК МАРГАРИТИС

Margaritis-Nursery-logo

Разсадник Маргаритис – продажби на едро

Разсадник Маргаритис

Разсадник Маргаритис е семеен бизнес, който нашите родители са започнали с голям ентусиазъм през 1980 г. Нашият разсадник се намира в зелената полупланинска област, наречена Анилио в планината Пелион.  е планински полуостров в централната част на Гърция. Това расположение осигурява най -добрата среда за растежа на растенията отглеждани от нас.

В началото в нашият декоративен разсадник  са били култивирани изключително растения, като камелия, гардения, хортензия. По-късно се разширихме нашият асортимент с други растителни култури и днес имаме огромно разнообразие от растения. Ние отглеждаме нашите растения традиционно, с любов и страст, за да имат най -доброто качество. Така че за висококачествени и здрави растения направете вашата поръчка на едро в  Маргаритис Плантс.

Разсадник Маргаритис Зелено БГ

В нашия разсадник също така отглеждаме и продаваме лимонови дървета.

Ние сами разпространяваме нашите растения в цяла Гърция, по поръчка. В нашия каталог ще намерите различни сортове растения. Както и някои съвети относно тяхната устойчивост на замръзване и местоположението им. Не включваме цени в ценовата листа, защото е възможно да се променят от година на година, в зависимост от условията на производство. Всички наши растения се отглеждат в саксии.