Онлайн магазини 💻 🛒 Торове и почви 🥣

Перфектната Градина ЕООД

Perfektnata-gradina-logo

Перфектната Градина ЕООД

Перфектна Градина Zeleno BG

Перфектна Градина е марка с грижа за безопасността в градината. Най-важната цел, която следваме, е нашите торове и препарати да не вредят дори в най-малка степен на децата, животните и природата, а едновременно с това да подпомагат околната среда и да ни осигуряват красиви и хармонично развити растения в нашата градина! Посетете нашия онлайн магазин.

Перфектна Градина – торове за градина, които са БЕЗОПАСНИ, ЕФЕКТИВНИ И КОНЦЕНТРИРАНИ. Обогатяват земята, подхранват растенията и поддържат полезната микрофлора.

Занимаваме се с комплексно обслужване, професионално консултиране и осведомяване на всички любители на градините за ползите от използването на безопасни торове – такива, които не съдържат в състава си вредни за човека, природата и обкръжаващата среда вещества. Предлагаме иновативни продукти за градината с най-високо качество, базирани на нови технологии и фармацевтични стандарти. Нашата страст е градинарството, към което се чувстваме истински призвани.

Зад създаването на продуктите Перфектна Градина стои група забележителни специалисти от различни сфери: градинарство, биология и химия. Обичаме работата, свързана с растенията, грижите, торенето и проектирането. Перфектна Градина свързва натрупания опит и знания от лабораториите с практиката в градините и така се раждат нашите продукти и рецепти.