ВЪНШНА ПРАЗНИЧНА УКРАСА

Vanshna-praznichna-ukrasa

ВЪНШНА ПРАЗНИЧНА УКРАСА.

Оригинална украса с клонкиЗа много хора празничното коледно и новогодишно настроение е свързано не само с красиво подредения дом и богатата трапеза, но и с възможността да посветят свободното си време за разходки из града, за да се насладят на празничната украса. Тези, които планират да посрещнат празниците на вилата си, също се стараят да я украсят ефектно и красиво. Въпреки че навсякъде може да се купи красива украса, именно собственоръчно изработения декор внася неповторими нюанси в цялостната празнична композиция. Предлагаме ви няколко идеи, с помощта на които можете да украсите градините и дворовете си.

Оригинална украса с клонки.
Каква по-органична украса може да има от дървените клонки? С тяхна помощ може да се декорира и двора, и дома.

Външна празнична украса, врата

 

Ето още няколко идеи:
• Коледните венци от клонки се изработват лесно, а изглеждат много креативно. Могат да бъдат и без допълнителна декорация, но изглеждат добре оформени с цветни топки, с ленти и гирлянди;

 

ландшафни лампиони• А това е идея за снежен човек, който посреща гостите на входа. Отлично съчетание на венци от клонки, създаващи прекрасно настроение!

 

• Боядисаните в червен цвят клони са чудесен елемент от празничната композиция;

 

• Уникалните кълба от огънати клонки изглеждат невероятно интересни. Могат да бъдат разположени както на клоните на дърветата, така и покрай входната пътека. Ако бъдат обгърнати от светещи гирлянди, ще се превърнат в оригинални ландшафни лампиони.

Външна празнична украса. Украса на саксии.  

 

Украса на саксии

През зимата саксиите с едногодишни растения са празни. Защо да не ги използваме като основа за различни празнични композиции? Можем да ги украсим с борови клонки, играчки, шишарки. Тази идея може да се приложи и при оформянето на откритите балкони, откъдето можете да се любувате на празничните фойерверки.

 

 играчки в стъклени буркани

Ето още една идея за празнично оформяне на венец от цветни топки от прежди.

 

 

Друга идея за украса: сложете елхови играчки в стъклени буркани и ги поставете на определени места в двора. Ще ви отнеме само няколко минути, но ще изглеждат много оригинално!

Фирма за озеленяване 3Д ГАРДЕН EООД предлага външна празнична украса.

Отговорете