Цветен съновник ?

Tsvetan-sanovnik

Цветен съновник ?

Любимите ни растения често се появяват в нашите сънища. Понякога обаче те идват не за да направят съня ни по-приятен, а за да ни подскажат нещо важно, което ни очаква през деня. Все пак, не приемайте много сериозно този цветен сановник. Това, какъв ще бъдете и какво ще ви се случи, зависи изключително от вашата СВОБОДНА ВОЛЯ ?

АЛОЕ – ще имаш добро здраве, Ако ти дадат алое, ще отрезнееш от заблудите си.

БЕГОНИЯ – ако купуваш, садиш или късаш насън бегония, означава, че някой е спотаил лоши мисли към теб.

БИЛКИ – имаш таен помощник на своя страна. Себе си ако сънуваш като билкар, скришом ще помагаш някому. Билки ако купуваш, береш, сушиш или вариш, ще използваш чужди постижения, придобивки или съвети в своята работа.

БОДИЛ – ако гледаш насън, значи ти предстои неприятно запознанство. Ако се убодеш и пусне кръв, може да претърпиш някаква загуба. Ако сънуваш, че чупиш бодлите на някое растение, ще ти се наложи да помиряваш или да укротяваш роднините си.

БОЖУР – ако видиш в съня си, е добър знак: за болния – здраве, за здравите божур-а значи – любов и много успехи.

Цветен съновник

БОНСАЙ – че отглеждаш, ако сънуваш, значи някой твой близък или приятел се нуждае от повече внимание или от помощта ти, но не смее да ги поиска.

БОСИЛЕК – ако миришеш насън, ще срещнеш приятел. Ако някой ти даде босилек в съня ти, приятел ще те измами. Ако садиш босилек, близък човек може да се разболее. Ако береш или късаш босилек, ще се ядосваш за дребни неща.

БРЪШЛЯН – ако видиш, садиш или береш насън, значи ще се разделиш с приятел.

БУКЕТ – ако ти го дават, ти предстои любовна среща. Ако е от разнообразни цветя, предвещава, че в живота ти често ще се сменят радост и мъка. Ако е от теменуги – предстои ти взаимна любов. Ако държиш букет от рози – ще се ожениш. Ако береш букет, ще се радваш на собствените си успехи. Ако стъпчеш букет в съня си, чакай мъмрене от важна особа.

БУРЕНИ – издават трудности и пречки за изпълнение на някаква работа и страх, че неприятели могат да се намесят и да осуетят плановете ти.

Отговорете