Цветен хороскоп за Септември

Karamfil

Цветен хороскоп за Септември

3–11 септември
Карамфил
Ако сте родени през този период, вашето амплоа е на безкомпромисен борец за правда и на защитник на всички унижени и оскърбени. Лъжата и несправедливостта никога не ви оставят равнодушни. Родените под знака на карамфила често стават лидери и идеолози. Способни са да поведат другите след себе си, тъй като са убедени в правотата си. За съжаление, в семейството си и в отношенията с приятелите си те също са борбени, което често натоварва близките им.

12–22 септември
Астра
АстраАстрата може да бъде срещната в почти всяка градина. Родените под този знак притежават весел, добродушен нрав и предават доброто си настроение на околните. Те са големи оптимисти, ценят всички около себе си: близки, приятели, подчинени, шефове. В домовете им винаги е уютно, светло и радостно. В любовта си са страстни и което е важно – умеят да прощават недостатъците и грешките на партньора си. С децата си се държат като добри приятели. Ако ви е провървяло да се родите под знака на Астра, можем само да се радваме за вас и близките ви.

23 септември–3 октомври
Калуна
КалунаРодените под знака на калуната са прекрасни както вътрешно, така и външно. Природата ги е надарила със способности за точните науки и с аналитичен ум. Те са разностранно талантливи , често се изявяват в различни занаяти. Ако сте родени през този период, със сигурност сте доволни от живота си, дори да не сте постигнали колосални успехи. Вероятно семейството ви е стабилно и имате любима работа, а възможно – и интересно хоби. Имате труден характер, но близките ви прощават раздразнителността и категоричността ви заради вашата преданост и оказваното внимание към тях.

Цветни хороскопи за други месеци можете да прочетете в рубриката Любопитно в Zeleno.bg.

Отговорете