Цветен хороскоп за Февруари

Byal-imel

Цветен хороскоп за Февруари

1 февруари – 10 февруари
Бял имел (Белият имел е не само познат като „коледното храстче”, под което хората се целуват, но и билка с множество лечебни свойства.)
Растение, обвито в легенди. Ако сте жена родена под знака на това цвете, то със сигурност се отличавате с любопитство, известна лекомисленост и склонност към авантюри. Ето защо вие сте очарователни и привлекателни за мъжете.
Мъжете тип „Бял имел” също са много атрактивни. Те обичат спорта и често там постигат значителни успехи.

11 февруари – 19 февруари
Беладона („Красавица – вамп”)
БеладонаГоспожа Беладона от известния детски анимационен филм не е най – положителния герой, но жените тип „Беладона” имат винаги приятна външност съчетана с вътрешна красота. Вероятно, вие трудно се сприятелявате с хората, трудно привиквате към нови места и обстоятелства, но консерватизмът е единствения ви недостатък. Вие сте лоялни, честни, толерантни, трудолюбиви. И, което е важно – късметлии и успешни в живота. Иначе в природата беладоната (Atropa belladonna), наричана още лудо биле или старо биле, е многогодишен отровен храст.

20 февруари – 28, 29 февруари
Мимоза
МимозаИмето на това цвете е синоним на неприспособеност към живота, и действително, хората, родени „под знака” на мимозата се отличават с повишена чувствителност и обидчивост. Но ако вие сте – мимоза, то вашето трудолюбие и отговорност ще компенсират с лихвите тези недостатъци. Възможно е да сте свикнали да жертвате себе си, за да изпълните възложена ви задача и да заслужите поощрение, но вие действително го заслужавате! Периодичните депресии и честа смяна на настроението са присъщи за вас. Успехът на хората тип „мимоза” е мимолетен, но много ярък и запомнящ се.

Цветен хороскоп Февруари.

 

Отговорете