Пластмасови саксии за разсад – DonKwiat, Полша

DonKwiat-saksii

Пластмасови саксии за разсад – DonKwiat, Полша

Фирма Don-Kwiat от Полша е производител на пластмасови саксии за разсадници и градински центрове. Тел.: +48 603 759 407. Ние работим на…

Знаем, че работата ви зависи от капризите на времето, а бизнесът е непредсказуем. Така че нашата цел е да надминем вашите очаквания и да представим на пазара иновативни продукти, които ще ви подкрепят във вашата работата. Лесната употреба и стимулирането на растежа на растенията са нашите приоритети.

Пластмасови саксии за разсад за разсадници и градински центрове , DonKwiat, Полша – Най- добрата комбинация на ЦЕНА и КАЧЕСТВО.

Фирма ZPTS Don-Kwiat от Полша е производител на пластмасови саксии за разсадници и градински центрове. Ние работим на Полския пазар от 1977 г. За да задоволим нарастващите нужди на нашите клиенти, ние предлагаме широка гама от производствени саксии, използвани за градинско и разсадно производство. Съответно, всичките ни саксии са приспособени към механизирано засаждане. В допълнение, ZPTS Don-Kwiat произвежда всички свои продукти от висококачествени материали. В интерес на истината, материалите, които ползваме са устойчиви на всякакви неблагоприятни климатични условия.

През всичките тези години нашата компания изнася саксии в много европейски страни. В резултат на това нашите продукти са популярни както в Полша, така и на външните пазари. Освен това, ние гарантираме добри цени и бърза реализация на Вашите поръчки. Фирма ZPTS Don-Kwiat очаква сътрудничество с нови партньори в България. Всъщност търговците на едро и производителите от цял свят са добре дошли!

Пластмасови саксии за разсад – DonKwiat, Полша.

Пластмасови саксии за разсад

Нашата оферта включва: Квадратни саксии; Квадратни саксии (високи); Саксии с квадратна форма; Кръгли саксии (ниски); Кръгли саксии (стандартни); Високи кръгли саксии; Високи кръгли саксии за рози (предназначени за производство на цветя и храсти с висока коренова система, например: рози, върби, клематиси, лози); Купи; Купичките са подходящи за производство на хризантеми и други цветя. Моля, разгледайте нашия каталог.

За да отговорим на новите разпоредби на директивата на ЕС относно задължението за етикетиране на растенията, ние предlagame саксии с места за етикети и стикери с баркод.

Отговорете