Саксии с вградено осветление

Sveteshti-saksii

Саксии с вградено осветление.

Автор: Интеркерамос ООД

За повече стил и финес в дома, офиса, хотела на българският пазар вече се предлагат елегантни саксии с вградено осветление. Те са производство на италианската фабрика NICOLI.

Комбинацията на декоративна саксия с осветително тяло е изключително оригинално и практично решение, което внася в помещението визуална топлина и комфорт. Предлаганите саксии са с два варианта на осветление: чрез монтиране на енергоспестяваща лампа или чрез вградени диоди. Варианта с вградени диоди позволява избор на шест цвята светлина или на четири цикъла с хромотерапичен ефект – „енергия”, „релакс”, „сън” и „слънчева светлина”.

В зависимост от избрания цикъл осветлението плавно прелива от един цвят в друг. Като това спомага за намаляване на стреса и подобряване на цялостния психофизичен баланс. Управлението на диодното осветление е възможно чрез дистанционно управление (по желание) или чрез ръчен контролер.

Предлаганите „светещи саксии” са с индекс на защита IP67. И при спазване на посочените правила за безопасност могат да служат дълги години.

Източник: Интеркерамос ООД

Отговорете