С Бриз 95 приказките оживяват

Briz-95

С Бриз 95 приказките оживяват.

Когато през 1995 година на българския пазар за пръв път се появиха градински орнаменти и мебели с марката „Бриз 95“ – Севлиево, едва ли някой е вярвал, че за десетилетие те ще се превърнат в едни от най-предпочитаните, а фирмата, която ги произвежда, ще заеме челно място в бранша.

Градински декорДнес тя предлага голямо разнообразие от бетонови отливки за градинско обзавеждане и всеки естет може да открие това, което търси.
Номенклатурата на производството обхваща над 40 модела фонтани, широка гама осветителни тела, атрактивни барбекюта и камини, над 10 модела чешми, над 30 вида кашпи и саксии, различни аксесоари и бордове за басейни, интересни решения за балюстради, настилки, стенни облицовки, градински маси, столове, табуретки и много други.

От самото начало до днес ръководството на фирмата непрестанно търси нови решения и идеи за развитие. Те са базирани не само на собствения му опит, но и на достиженията на европейските лидери в този отрасъл. Това обяснява нежното преплитане на елементи от дорийски и гръцки стил и испанските мотиви, вплетени във форми и вдъхващи живот на бетоновите отливки.

С Бриз 95 приказките оживяват.

Производството на фирма „Бриз 95“ е уникално. Защото тридесетината нейни работници и служители не просто се трудят всеки ден в цеховете или офиса, а творят. Те създават формите, избират им багри, вдъхват им душа. Докато всяко изделие придобие онзи завършен вид, в който без притеснение може да бъде показано на клиентите. Целият процес на производство е ръчен труд. От приготвянето на материала до оцветяването. В този смисъл всяко изделие е уникат. Защото на всеки етап от създаването му работниците са вложили в него по частица от себе си. Производствената технология и техниката на оцветяване са подчинени на една цел. Получаване на качествен и траен краен продукт. Продукт, който да издържи дълго време на атмосферните условия.

Продуктите на „Бриз 95“ могат да бъдат разгледани на живо.
Голяма част от тях са подредени на обширна изложбена площ, която се намира в Севлиево.
Най-голямото удовлетворение на фирмата е, че нейните клиенти се връщат отново и отново. Към днешна дата по-голямата част от продукцията й се реализира в страната. Но също и зад граница – в Македония, Турция, Швейцария, Гърция, Румъния и др.
Не се колебайте! Ако искате в някое кътче на градината ви да оживее герой от любима приказка, да осигурите удобство, комфорт и красота в двора си – в „Бриз 95“ не само могат да го предложат, но и да го направят!

Източник: БРИЗ 95

Отговорете