Озеленяване във вашата масичка?

masa-ozelenyavane

Озеленяване във вашата масичка?

Живущите в апартаменти не могат да си позволят в жилището си да имат алпийска морава или някакъв друг вид ландшафтен дизайн и да се любуват на тази красота. В апартамента не можете да си позволите подобни импровизации, може би на балкона да се измисли нещо… Обаче има и друг начин за това. Може да се направи така, че да имате алпинеум направо у вас под ръка – във вашата холна масичка. Заинтригувахме ли Ви?

Ограниченото пространство в апартаментите може лесно да се компенсира с фантазия и мисъл. Например да вземем холната масичка. Почти във всеки апартамент има такава масичка, която служи за да пием на нея кафенце или да играем настолни игри и др. подобни дейности, обаче фирмата Ayodhyatra ни предлага да превърне най-обикновена масичка във всекидневната в невероятен шедьовър с трева и вътрешно озеленяване.

Масичката Secret Garden Table има няколко слоеве на плота. На най-горния слой, който е стъклен може да се пише, да се играе шах, да се пие чай, кафе или да се правят други неща за които е предназначена холната масичка. Но във вътрешната част на тази необичайна масичка се крие истинска трева. И не само трева, а и комплексно ландшафтно озеленяване.

Фирма Ayodhyatra прави масички Secret Garden Table по поръчка. Това дава възможност да имате във вашата холна масичка различна растителност: от английски ливади до тропически джунгли, от планински алпинеуми до полярни пустини, обраснали с мъх.
За съжаление засега в България не се предлагат такива масички, това е иновация, но се надяваме скоро някоя българска фирма за озеленяване да се заинтересува и да реализира подобен проект. Ако има подобни фирми, те могат да се обърнат към zeleno.bg за да запознаем нашите над 270 000 регистрирани потребители.

Още статии на тема озеленяване.

Отговорете