ДА ОБЛЕЧЕМ ДУХА СИ В ЗЕЛЕНО

zeleno-duh

ДА ОБЛЕЧЕМ ДУХА СИ В ЗЕЛЕНО.
Автор: Прогресив Дизайн Плюс ЕООД

Ключът към максималното разкриване във визуален и в практически аспект на потенциала на Вашето дворно пространство, към неговото естетическо оползотворяване е дизайнът. Това включва планиране и оформяне на пространството по начин, който най-добре подхожда както на Вашия начин на живот. А също така и на характера на Вашия дом и на заобикалящата го среда.

Пространството е скъпоценен търговски артикул. В града то е ограничено и скъпо. Така, че има смисъл да се радвате на всеки сантиметър, който притежавате. Как да се получи желаният от Вас ефект?  Важно е при проектирането могат да се комбинират всички видове елементи и техники. Като засаждането на растения и полагането на декоративни настилки са само част от тях.

В случай че желаете екстериор, който да бъде по-атрактивен, поставянето на водна площ като акцент в композицията може да бъде търсеното от Вас решение. Ако сте сред щастливците, които разполагат с достатъчно пространство да осъществят по-мащабни идеи, Ви предлагаме проект на фонтан.

И като финал трябва да се има предвид, че за да изглежда дворът добре, е необходима постоянна и качествена поддръжка.

Вашата градина може да съдържа декоративна кашпа, чешма, скулптура, малко вода и растения – при подходящо осветление през нощта ефектът би бил направо магичен.

Да облечем духа си в зелено. Източник: Прогресив Дизайн Плюс ЕООД

Отговорете