Модерна оранжерия за цветя в София

Zemen-ray

Модерна оранжерия за цветя в София.

Модерна оранжерия за цветя Земен Рай в СофияГрадински център Земен рай БГ се гордее със съвременната си производствена база!

Това е модерната оранжерия за цветя, в която ще Ви представят най-красивите и китни цветя.

Ще можете спокойно да се разходите и да се насладите на широко разнообразие от цветове и форми.

Заповядайте при нас за да се убедите на живо!

адрес: гр. София, ул. Шосе Банкя 9 (стария път за Банкя)       
тел. 0878 890 750;  0878 890 740

За повече информация посетете ЗЕМЕН РАЙ БГ ЕООД

Коментари (6)

  1. Снимките не могат да се уголемяват за да ги разгледаме по-добре 🙂

  2. Привет на новата оранжерия! Желая й успех и се надявам, че ще се появят много хубави и интересни цветя по магазините – като Кампанула изофила, Хоя керии и други, които отдавна не съм виждала в цветарските магазини в Шумен.

  3. Добре би било ако има каталог със снимки и цени.Така клиента ще се ориентира преди да ви посети.

  4. Съветвам ви, освен с цветя да се занимавате и с много бавно навлизащите у нас студоустойчиви плодни храсти /до минус 30- 40градуса/ като Американски боровинки, Джюн бери /Амеланхиер овалис, Ирга/, Поинтила, Индиански банан /Asimina triloba/, Нанкин чери /Китайска череша-храст/, Гуава и мн. здруги. Така дейността ви ще стане по-доходна, а и България ще има голяма полза. / Пример: Полша е на второ място в Европа, след Холандия, по производство на американски боровинки и разсад, а трета е Англия/ Желая Ви успех!

  5. Индиански банан /Asimina triloba/, Нанкин чери /Китайска череша-храст/, Гуава и мн. други. Така дейността ви ще стане по-доходна, а и България ще има голяма полза. / Пример: Полша е на второ място в Европа, след Холандия, по производство на американски боровинки и разсад, а трета е Англия/ Желая Ви успех!

Отговорете