Пролетта дойде, лъсна задника на министър Димитров!

Nezakonno-smetishte

Есента дойде, лъсна задника на министър Димитров!

Дойде есента! Листата опадаха, полята се оголиха и лъснаха безброй боклуци. Един вид лъсна задника на министър Димов. И на управляваното от него министерство на околната среда, на което това че страната е затънала в боклуци и незаконни сметища е последна грижа. Този министър, ако изобщо пътува из България, няма ли малко срам, като вижда тази мръсотия. Или са решили да бъдем боклуджийницата на Европа. Не случайно внасяме боклуците на Европа.

Днес като се връщах от разходка видях полицейски патрул. Казах им че по- надолу по пътя камион изсипва строителни отпадъци отстрани на черния път. Те казаха че това не било тяхна работа а на кмета. Е това не е ли порнография? Кмета на Бистрица е един човек и има една секретарка, той да не е Батман?

Скоро публикувахме статия: Да изчистим България от некадърни министри на околната среда и водите! на която нямаше реакция. Ето част от нея.

Защо в България законът е направен така че налагането на санкции е почти невъзможно и кой носи отговорност за това. Ето поименно кои министри не са си свършили работата през последните 18 години:

1/ Нено Димов (2017 – )

2/ Ивелина Веселинова Василева (2014 – 2017 )

3/ Искра Михайлова  (2013 – 2014)

4/ Нона Караджова (2009 – 2013)

5/ Джевдет Чакъров  (2005 – 2009)

6/ Долорес Арсенова (2001 – 2005)

Да изчистим България от некадърни министри на околната среда и водите!

Защо твърдим, че не са си свършили работата? – защото е факт, че има десетки хиляди незаконните сметища. От БНТ бяха публикували на сайта си карта на незаконните сметища в България, която после мистериозно изчезна. И щом околната ни среда е видимо мръсна, значи че гореизброените лица са или некадърни или са имали някакви други цели по време на мандатите си.

Преди години Зелено БГ публикува статия: България – турски кенеф или кофа за боклук. Ефекта беше че служебна кола пълна с експерти ни посети и ние 2 часа им показвахме незаконни сметища. После 2 часа писахме протоколи, които ние подписахме. Резултатът… съществуващите незаконни сметища продължиха да растат и се появиха и нови.

Ние от екипа на zeleno.bg мислим че е крайно време министър Нено Димов да си размърда четирибуквието и да свърши нещо, което ще има реален ефект. Ако не може да си ходи. Защото в библията е казано „По плодовете им ще ги познаете“.

автор: екипа на Зелено БГ, каталог с фирми и продукти за градина, озеленяване и цветя.

Коментари (6)

  1. октомври 1, 2019 в 11:39 Редактиране

    ПИТАМ ЗЕЛЕНО БГ:МИНИСТЪРЪТ ЛИ НАХВЪРЛИ ТЕЗИ БОКЛУЦИ????И ОТГОВАРЯМ /ЗАЩОТО ТЕ НЯМА ДА МИ ОТГОВОРЯТ/:РАЗБИРАСЕ ,ЧЕ НЕ !!!БЪЛГАРИНЪТ Е СВИКНАЛ ДА ПРАВИ ПОРАЗИИ И ДА ОБВИНЯВА НЯКОЙ ДРУГ ЗА ТОВА???.ДОКАТО ВСЕКИ ОТ НАС НЕ СЕ ПРОМЕНИ КЪМ ДОБРО МРЪСОТИЯТА ЩЕ НИ ЗАЛИВА НАВСЯКЪДЕ !!!

  2. Госпожо, не е виновен Българинът, той е като всяка друга нация. Виновна е държавата, която не желае да налага събираеми глоби. Виждали сме ГЕРМАНЦИ, които след няколко месеца прекарани в България започват да си хвърлят фасовете по земята без проблем. В началото този германец търсеше кошче да изхвърли фаса си. Но като видя, какво правят другите около него и че няма санкции и той стана според вас – БЪЛГАРИН.

  3. КАК ЩЕ СЪБЕРЕТЕ ГЛОБИ ОТ ЦИГАНИТЕ НАПРИМЕР,КАТО ВСИЧКО ИЗЯЖДАТ ,ИЗПИВАТ,ГИВЕЯТ В БОРДЕИ И ХВЪРЛЯТ БЕЗРАЗБОРНО ОТПАДЪЦИ КЪДЕТО ИМ ПАДНЕ????БЪЛГАРИТЕ СЪЩО ИЗХВЪРЛЯТ ФАСОВЕ И ОТПАДЪЦИ ПРЕЗ ТЕРАСИТЕ СИ!!ВЪПРОС НА ВЪЗПИТАНИЕ И САМОСЪЗНАНИЕ ГОСПОДА!!!!

  4. От европейският опит: Глоби се събират със зелени патрули, които получават процент от събраното. За незаконни сметища се ползват камери. А за цигани се конфискуват превозните средства с които се изхвърля боклука или принудителен труд в чистотата. Всичко вече е измислено, няма нужда да откриваме топлата вода. Проблема е че управляващите нямат желание да го приложат, защото имат други приоритети.

  5. Като сте толкова компетентни, Вие какво направихте, споделихте ли знанията си например с министъра, поискахте ли среща с него? Или по-лесно е да търсим кусурите на другите?! То така и баба знае!

  6. Ако бяхте прочели статията, щяхте да знаете: Преди години Зелено БГ публикува статия: България – турски кенеф или кофа за боклук. Ефекта беше че служебна кола пълна с експерти ни посети и ние 2 часа им показвахме незаконни сметища. После 2 часа писахме протоколи, които ние подписахме. Резултатът… съществуващите незаконни сметища продължиха да растат и се появиха и нови. Изпратихме двете последни статии на имейла на министерството на околната среда, засега МЪЛЧАНИЕ..

Отговорете