Келтски дървесен хороскоп

Keltski-horoskop

Келтски дървесен хороскоп.
CELTIC ASTROLOGY

Все пак, не го приемайте много сериозно. Това, какъв ще бъдете и как ще се държите, зависи изключително от вашата СВОБОДНА ВОЛЯ 🙂 .

Келтският хороскоп се състои от 22 знака означени като различни видове дървета. Всеки един знак съответства на период от годината.
Думата за „дърво“ на келтски има двояко значение, което не се ограничава само до смисъла на дървото като растение, но носи и
по-абстрактната идея за „буква, писменост, знак“.

Келтската представа за Вселената се свързва с формата на дървото, чиито корени са прорастнали дълбоко в почвата и клони извисени високо към небето. Дърветата се смятат за одухотворени и следователно живи същества притежаващи както безкрайно познание и мъдрост, така и магически сили и символично обозначават цикъла на живот, смъртта и обновлението. В келтския календар отделните видове дървета са свързани с всяко Новолуние.

Под клоните на кое дърво сте родени?

За да разберете, кое е вашето магическо дърво, натиснете ТУК

Коментари (3)

  1. Аз съм ела, това пише за мен Необикновен вкус, добре понася стреса, обича всичко красиво, инат, склонна е да се грижи за заобикалящите я, трудно се доверява на другите, социална пеперуда, обича безделието и леността след напрегнатите часове на работното място, твърде скромна, талантлива, самопожертвователна, има много приятели, силно отговорна. и искам да кажа че е много вярно 🙂

Отговорете