Как да превърнем счупените саксии в прекрасна градина

Schupena-saksiya-gradina

Как да превърнем счупените саксии в прекрасна феерична градина.

Счупени саксии се превръщат в прекрасна феерична градина, сътворена от собствените ни ръце

Счупена саксия градинаНикога не изхвърляйте счупените саксии – просто можете да промените предназначението им. Това, което ви трябва, е счупен керамичен съд, вашето въображение, подходящи растения, както и някои парчета от счупеното. За да се създаде една невероятна приказна градина. Някои хора майсторят композиции, включвайки миниатюрни къщички, стъклени гъби и колоритни къщички за птици в тяхната вълшебна градина.

Рециклирането е една от най-добрите тенденции, защото ако не започне повторното използване на това, което имаме, ресурсите ще се изчерпят, преди да сме го разбрали. Използването на стари и счупени материали и превръщането им в нещо ново е един от най-добрите начини да помогнем за облекчаване на нашата планета.

Счупена саксия феерична градинаБлагодарение на творческите ни идеи и на сръчните ни ръце, ще можем да използваме отново нашите счупени  саксии.

Освен това, по различен начин ще се включим в зелената идея, зареждайки се и наслаждавайки се на работата с цветя и приказни градини. .

Тези собственоръчно направени феерични градини са идеален начин да запълните някой  неангажиран уйкенд. Вижте тези снимки на приказни творения. И ги използвайте като източник на вдъхновение!

Погледнете стълбичките в тези приказни градини – не ви ли напомнят стъпала към въздушни замъци? Дори и да не са, идеята дава възможност да използвате всичко – от фигурки до ненужни вече аксесоари, за да създадете едно различно ново пространство.

Да превърнем счупените саксии в прекрасна феерична градина.

Счупени саксии

На снимката е показано стъпка по стъпка как да оформите вътрешността на съда, използвайки счупените части като изцяло ново попълнение. Както и направата на малки стълбички от парченцата. Всичко останало е плод на вашата фантазия!

Счупена саксия прекрасна градинаСъчетаването на цветята, преливането и контраста зад приказната ви градина добавят колорит на оформлението.

Важното е да осигурите на растенията достатъчно почва, светлина и вода. В противен случай някои от тях ще виреят добре, а други ще линеят.
Желаем ви успех в пресъздаването на вдъхновяващи приказни светове в дома ви!

Вижте още за интересни идеи в градината.

 

Коментари (3)

Отговорете