Тревен чим

Treven-chim-zeleno-bg

Фирма за контакти:

ТЕРАМИКСЕС ООД

Тревен чим – Терамиксес.
Терамиксес ООД сме производител на тревен чим на торфена основа. Готовият тревен чим е подходящ за бързо затревяване при полагане в паркове, градини, дворове и спортни обекти. А също така и на терени на стадиони, голф игрища, декоративни зелени площи към търговски обекти и хотели, детски площадки и др.

Чимът се произвежда по оригинална технология при която корена не се реже. Произвежда се върху торфенозеолитова смес, осигуряваща за по-малко от 2 месеца стабилен, устойчив на утъпкване и с перфектен декоративен ефект тревен килим. Използваме само вносни качествени тревни смески, от които произвеждаме чим с перфектно качество.

Нашият тревен чим се предлага се на рулони с размери 0,4 х 1,5-2 m. Готов е за полагане върху терена предназначен за озеленяване. Чимът е съобразен със стандартите на ЕС – теглото на 1m2 не надхвърля 20 kg. Произвежда се по оригинална технология (наше Know How) върху торфенозеолитова смес, осигуряваща за два месеца получаването на стабилен, устойчив на утъпкване и с перфектен декоративен ефект тревен килим.

Тревен чим – Терамиксес.