STIHL KMA 130 R акумулаторен Комби Двигател

KMA-130-R-Stihl

Фирма за контакти:

АНДРЕАС ШТИЛ ЕООД

STIHL KMA 130 R акумулаторен Комби Двигател за перфектна поддръжка на зелени площи.

Косене на трева, подрязване на храсти и жив плет, почистване на алеи и улици, подкастряне на дървесни насаждения или разрохкване на почва – всички тези дейности се извършват без усилие с КомбиСистемите на STIHL. Нов в асортимента на тези многостранни уреди е акумулаторният КомбиДвигател STIHL KMA 130 R. С който, заедно с доказаните КомбиИнструменти на STIHL, професионалистите могат да извършват пълна поддръжка на зелени площи или паркови площи.

Високоефективният KMA 130 R с кръгова ръкохватка е много лек. Управлява се комфортно. При употреба е толкова тих, че единствено с приставката за обдухване е необходимо носене на лични средства за защита на слуха. Мощният му двигател EC се стартира посредством бутон и убеждава с високия си въртящ момент. Снабдяването с енергия се осъществява чрез свързващ кабел с щепсел. За пестене на силите по време на работа акумулаторната батерия може да се носи, закачена на колан. Може да се избира между батерии от серия STIHL AP заедно с колан с презрамки и чантичка или носена на гръб акумулаторна батерия от серия STIHL AR.

КомбиДвигателят е оборудван с практична бърза връзка. Благодарение на която КомбиИнструментите се сменят много бързо. Всички командни елементи се управляват с една ръка. Оборотите могат да бъдат регулирани на три степени според нуждата. Това осигурява енергийно ефективна и продължителна работа.
Дали ще се коси трева, ще се режат храсти или жив плет, ще се почистват алеи или площи или ще се разрохква почва. STIHL KMA 130 R е най-добрата препоръка на компанията за пълна професионална поддръжка на зелени площи в райони с наложени ограничения на шума и без вредни емисии.