Широколистни и иглолистни дървета

Dekorativni-Darveta

Фирма за контакти:

РАЗСАДНИК НАНОВСКИ

Широколистни и иглолистни дървета – Разсадник Нановски.
Дървото е основен компонент на заобикалящата ни среда. Популяризирано като „Символ на хармонията“, „Дървото на познанието“, „Дървото на просветлението “, „Коледното дърво“ и т.н… Александър Македонски остава поразен от висящите градини във Вавилон, виждайки пищни дървета, разположени върху колоритно оформени тераси.

Английската градина впечатлява с хармония между постройки, места за спорт и живописна дървесна растителност, изненадваща с присъствие на красиви птици, исторически експонати и много рози.

Японската градина е типично олицетворение на природата в мини вариант. Съчетание от вода, скали, вечнозелени дървета и сезонна експлозия от багри и цветове, създават усещане за хармония и нетленност.

Всяка градина има своето дърво, широколистно или иглолистно, правилно подбрано, впечатляващо с ефектен цъфтеж, интересна обагреност на листната маса, форма на короната или стъблото.

Мястото на дървото в градината показва стил, култура, традиции и лични пространствени решения. Дървото играе основна роля при изграждане на градината, защото се издига бавно над останалият растителен свят, живее много по-дълго от нея и се променя във времето.

Разсадник Нановски работи с отличен посадъчен материал, широколистни и иглолистни дървета внос от водещи разсадници в областта на декоративната растителност от страни членки на ЕС. Дървесната растителност може да впечатли и най-взискателния вкус. Богата гама, широк спектър на размери, европейско качество и конкурентна цена са нашият залог за успех.

Дърветата се предлагат в контейнери с вместимост 5; 7,5; 14; 18; 28; 45; 78 и 100 литра. Съвременна технология на контейнерно производство и отглеждане, позволява растенията да се засаждат по всяко време на годината.

Широколистни и иглолистни дървета – Разсадник Нановски.