Италиански пластмасови съдове

Italianski-sadove

Фирма за контакти:

ИНТЕРКЕРАМОС ООД

Италиански пластмасови съдове

Богат избор на висококачествени италиански пластмасови съдове за озеленяване подходящи за аранжиране на градини, балкони, офиси, кафета и публични пространства.
Нашите клиенти могат да избират от множество линии дизайнерски съдове за озеленяване с разнообразни повърхности, форми, размери и цветове.
Предлагаме квадратни и правоъгълни кашпи и купи с матова повърхност и имитация на камък и тосканска керамика. Нашите саксии са подходящи както за външна употреба така и за интериора. Те са от високо качество, в изчистени и хармонични форми, разработени от световноизвестни дизайнери. Произведени от 100% рециклиран полипропилен, с устойчивост на UV и на температури между -60° и +80°C. На вашето внимание предлагаме:

Високи саксии за разделяне на пространство – тип сепаре, а също и високи конусовидни и правоъгълни кашпи. Специализираме и в съдове за големи градински и паркови растения.
Нашите колекции се допълват още от саксии и сандъчета с имитация на тосканска керамика, балконски сандъчета и саксии с опция за окачване, работни саксии и други аксесоари.
Наши дългогодишни партньори са 6 утвърдени в този сектор италиански фабрики – Stefanplast, Nicoli, Erba, Arca, Plastecnic и Pasquini&Bini.