Грижа за цветята с хитрата подложка – Smart Slice

podlozhka-Smart-Slice

Фирма за контакти:

ХортиСмарт Солюшънс ЕООД

Грижа за цветята с хитрата подложка – Smart Slice.
Ето я поредната хитринка за Вашите цветя! Хитрата подложка Smart Slice® е сравнително просто решение, което Ви осигурява спокойствие в грижите за цветята. Поливането на цветята вече не е проблем, който ще разваля почивката Ви. С хитрата подложка Smart Slice® удължавате времето между поливките на две три седмици. Помните ли ученическите безгрижни ваканции? С хитринките за цветя безгрижните дни се реалност. Хитрата подложка Smart Slice® работи просто. Трябва само да я потопите във вода за няколко часа и тя се превръща в резервоар за вода за вашето цвете.

Сега остава да я поставите под саксията и любимото Ви цвете ще бъде свежо за дълго време. Хитрата подложка може да се поставя на няколко ката. Може дори да бъде изрязвана в нестандартни форми след активирането и във вода. Хитрата подложка е идеална за висящи саксии, за трудно достъпни саксии и за всички други саксии в дома, офиса, хотела. Веднъж активирана подложката може да се ползва под саксията или отгоре върху почвата на саксията. Хитрата подложка е Ваш верен помощник. И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ хитрата подложка Smart Slice® е за многократна употреба.

Основни предимства: – Хитрата подложка Smart Slices® поема много голямо количество вода или разтвор. – Вече активирана подложката се превръща в резервоар за вода, с който забравяте за грижата с поливането на цветята. – Активираната подложка е достатъчно здрава да издържи товара на саксията върху себе си. Тя запазва порьозността си, капилярните си канали и възможността да доставя дълго време вода за любимото цвете. – Хитрата подложка Smart Slices® е идеалният помощник за Вашата ваканция. – Хитрата подложка Smart Slices® се ползва целогодишно. – Хитрата подложка Smart Slices® се ползва многократно.

Активира се лесно. Просто долейте вода. – Хитрата подложка Smart Slices® се ползва за висящи саксии, за цветни кошници, за аранжировки, за саксийни цветя, за цветни кули и много други… – Хитрата подложка Smart Slices® се ползва вътре и навън. – Хитрата подложка Smart Slices® е гаранция за здрави цветя с ярки цветове. – Хитрата подложка Smart Slices® спестява вода, време и усилия. – Хитрата подложка Smart Slices® може да намерите в добрите магазини за цветя.

Грижа за цветята с хитрата подложка – Smart Slice.