Горска и градинска техника

Gradinska-tehnika-produkt

Фирма за контакти:

ПРО ГАРДЕН ЕООД

Горска и градинска техника – Про Гарден.
Горска и градинска техника от световноизвестни марки:
Husqvarna, GARDENA, McCULLOCH, KARCHER.

Husqvarna е един от водещите световни производители на професионални продукти за гората, парка и градината с над 325-годишна история. Високата производителност, удобството и безопасността на техните уреди ще ви помогнат да работите по-ефективно и по-качествено. Гамата от продукти и аксесоари на Husqvarna е обширна и постоянно нараства, включвайки почти всичко – от моторни триони и дискови резачки до роботизирани косачки.

GARDENA е предпочитана марка за милиони собственици на домове и градини в цял свят. Тя предлага пълна гама от всичко необходимо – напоителни системи, помпи, градински езерца, грижа за моравата, грижа за дървета и храсти, градински инструменти или култивиране на почвата. Днес GARDENA е водещата марка за висококачествени градински инструменти в Европа и се предлага в повече от 80 страни по целия свят.

McCULLOCH има дългогодишен опит в разработването на мощни и надеждни продукти. Началото на компанията е през далечната 1949 г., когато е пуснат първия американски моторен трион. Основната целева група на компанията през първите десетилетия от съществуването ѝ са били професионалните дърводелци. През 70-те години McCULLOCH започва да работи с градински продукти, предназначени за потребителите.

KARCHER е семейна компания, световен лидер в предлагане на качествени технологии в сферата на системите за почистване и предлагане на услуги за свободното време, дома, занаята и индустрията. Компанията предлага ефективни и икономични решения за ежедневните и глобалните нужди на клиентите при проблеми с почистването или напояването. Иновацията е най-важният фактор за растеж на компанията.

Горска и градинска техника – Про Гарден.