Декоративни разсадници🌴 Онлайн магазини 💻 🛒 Посадъчни материали 🌱 Експорт импорт 🚚

ЗП БОЯН ДИМОВ

Logo-Boyan-Rozi

Декоративни рози – ЗП Боян Димов

Декоративни рози - ЗП Боян Димов

ЗП Боян Димов е специализиран в производството на декоративни рози от повече от 20 години. Традициите и познанията относно отглеждането на декоративни рози се предават в рода ни през поколенията. А благодарение на дългогодишния труд в сферата, днес можем смело да заявя, че за нас няма тайни при отглеждане на посадъчен материал.

ОНЛАЙН МАГАЗИН.

щамбовa роза ЗП Боян ДимовРазполагаме с производствена база над 4 дк.  През 2018г е изградена оранжения от 1 дк., в която може да влезе бус и да се товари на място големи количества. Базата ни се намира на входа на с. Шемшево. Това е на 2 мин от град Велико Търново. Всичко е изградено според нуждите на нашите клиенти, с цел по-добро обслужване и по-ефективен процес на работа. За крайните клиенти имаме сайт и фейсбук страница, където могат да разгледат разнообразието ни от цветове и сами да направят своята поръчка.

Наши клиенти са както любители на цветята, желаещи да украсят градините и домовете си. Така също и професионалисти, занимаващи се с озеленяване. За да задоволим и най-претенциозните си клиенти ние се стремим да предлагаме както голямо разнообразие от видове рози – чаен хибрид, влачещи, мини-бордюрни, щамбови и роза Дамсцена (маслодайна роза) така и широка гама от цветове.

 

 

 

Декоративни рози – ЗП Боян Димов

Продукти