Онлайн магазини 💻 🛒 Градински и паркови мебели ⛱️ Съдове за цветя 🏺 Външно отопление охлаждане 🔥

ЖАНО ЕООД

gradinsko-obzavezhdane-logo-Jano

Кашпи – Жано ЕООД

Кашпи - Жано ЕООД

Повече от 28 години фирма ЖАНО предлага на своите клиенти и партньори внос, доставка, монтаж и сервиз на италианско обзавеждане и испанско обзавеждане, както и кашпи за цветя .
През годините фирмата непрекъснато разширява своята гама. Нашата цел е а да удовлетворим търсенето на своите клиенти и и към момента предлагаме внос от Италия и Испания. Внос, доставка и монтаж на офис, ресторантско, хотелско,фризьорско и домашно висококачествено обзавеждане от Италия и Испания . Внос на съдове /кашпи за цветя със и без система за самополиване .

Кашпи за цветя Жано

 

ОНЛАЙН МАГАЗИН.

 

Кашпи за цветя от Жано ЕоодНад 30 години Hobby Flower произвежда и продава уникални кашпи. Предлагаме кашпи с размере диаметър 140/180 и 220 см и височина над 110 см, направени от 100 % рециклируем полипропилен. Те са снабдени с изключителна самостоятелна поливна система, която точно възпроизвежда природната среда на растенията. И поддръжката им е съвсем проста задача.

Жано ЕООД внася кашпи от италианската фирма EURO 3 PLAST.

Тези продукти са с уникален и практичен дизайн. Тяхната трайност и разнообразие от декоративни покрития и размери отлично се съчетава с най-новите тенденции в интериорния дизайн.

Те са красиво допълнение към обзавеждането.  И чудесно могат да се впишат в интериора на дома, корпоративните офиси, банки, държавни институции, хотели и др.

Кашпи за цветя градинско обзавеждане