Онлайн магазини 💻 🛒 Градински и паркови мебели ⛱️ Съдове за цветя 🏺 🔥 Външно отопление охлаждане

ЖАНО ЕООД

gradinsko-obzavezhdane-logo-Jano

Кашпи – Жано ЕООД

Кашпи - Жано ЕООД

Повече от 27 години ЖАНО предлага на своите клиенти и партньори внос, доставка, монтаж и сервиз на италианско обзавеждане за офиси и банки.

Кашпи за цветя ЖаноПрез годините фирмата непрекъснато разширява своята гама. Нашата цел е  а да удовлетворим търсенето на своите клиенти и и към момента предлагаме внос от Италия, Испания и Германия. Внос на офис, ресторантско, хотелско и домашно висококачествено обзавеждане.

 

ОНЛАЙН МАГАЗИН.

 

Кашпи за цветя от Жано ЕоодНад 30 години Hobby Flower произвежда и продава уникални кашпи. Те са снабдени с изключителна самостоятелна поливна система, която точно възпроизвежда природната среда на растенията. И поддръжката им е съвсем проста задача.

Тези продукти са с уникален и практичен дизайн. Тяхната трайност и разнообразие от декоративни покрития и размери отлично се съчетава с най-новите тенденции в интериорния дизайн.

Те са красиво допълнение към обзавеждането.  И чудесно могат да се впишат в интериора на дома, корпоративните офиси, банки, държавни институции, хотели и др.

Кашпи за цветя градинско обзавеждане