🌳 Градински центрове 🛒💻 Онлайн магазини 🛠 Градинска техника и инструменти

ЗЕЛЕНА ЛИНИЯ

Zelena-Liniya-logo

Градински център Зелена Линия

Градински център Зелена Линия

Градински център „Зелена Линия” е разположен непосредствено до околовръстното шосе на град Пловдив, в началото на Новият път за село Марково. В него ще откриете богат асортимент на декоративна растителност /иглолистни, широколистни, храсти и цъфтящи/, градинска техника и инструменти, барбекюта и аксесоари, съдове за Градински център Зелена линия Марковоцветя, естествен камък /за настилки, облицовка и декорация/.

ОНЛАЙН МАГАЗИН

Закритата търговска площ от 1000кв.м., позволява да предложим на клиенти ни всичко за двора и градината на едно място. За Пловдив и региона дистрибутираме на едро и дребно почвени смеси Florimo.

Градинска техника зелена линияСъщевременно сме специализирани в проектирането, изграждането и поддръжката на зелени площи. Обслужваме множество търговски и жилищни площи на територията на Пловдивска област и цяла южна България.

Също предлагаме самостоятелно проектиране и изграждане на поливни системи. Земеделска техникаНашите опитни градинари и ландшафтни специалисти, предоставят услуги за озеленяване и поддръжка по изключително бърз и професионален начин, за пълна удовлетвореност на клиентите.

Градински камъни Нашият персонал е в процес на непрекъснато обучение свързано с новите технологии, инструментариум и постижения в озеленителната индустрия. От тях можете да получите експертни съвети по всяко време.