Градинско оборудване и консумативи 💈 Градинска техника и инструменти 🛠 Градински и паркови мебели ⛱️ Външно отопление охлаждане 🔥

ВЕРАНДА БГ

Logo

Градинско отопление охлаждане – Веранда БГ

Градинско отопление охлаждане - Веранда БГ

Богато портфолио от газови, инфрачервени отоплители, биокамини и електрически камини, подходящи за отопление на външни пространства, на закрити площи, както и разнообразни модели паркови и градински пейки, бетонни кашпи и стойки за чадъри, барбекюта и преносими огнища.

Газов нагревател за градинаОбласти на приложение: Хотели, църкви, външни барбекюта, ресторанти, барове, зимни градини, паркови и градски пространства, ски писти и съоръжения, плувни басейни и СПА центрове, частни дворове и тераси, складове, работилници, производствени халета, конни бази, оранжерии, автомивки и др..Продуктите за външно отопление и охлаждане с марката Веранда® гарантират отлично качество на конкурентна цена.

инфрачервен отоплител за откритоС нашите продукти ние ви предлагаме:
Доставка до адрес в цялата страна
Доказан производител – на същите продукти се довериха пазари като САЩ, Англия, Франция, Германия и др.
Ниски цени въпреки високото качество
Безопасност
Високи мощности
Наличности
Пълен набор аксесоари
Гъвкави схеми на плащане: по банков път, в брой, с наложен платеж
Гаранция 2 години
Сервиз:Гаранционно и извънгаранционно облужване в рамките на 1-2 дни.

Шоурум:
Веранда.БГ се премести в нов шоурум на адрес: гр. София, ж.к. Дружба 1, бл.185
Указания как да ни намерите:
Шоурумът се намира на приземен етаж на блок 185, който е с лице на ул. Капитан Димитър Списаревски и се намира срещу бензиностанция OMV и офиса на фирма Еником-М. Допълнителен ориентир е и сладкарница Неделя, която се намира в западната част на блок 185.
Ако се движите с автомобил от ж.к. Младост или бул. Цариградско шосе, минете по бул. Христофор Колумб в посока ж.к. Дружба, завийте на дясно по ул. Капитан Димитър Списаревски, след което първата улица в ляво, за да достигнете паркинг пространството непосредствено пред шоурума.

Градинско отопление охлаждане – Веранда БГ:

От днес, 11.07.2017г промоционално предложение на вентилатор с водна мъгла…Представяме Ви мобилно и високоефективно решение, както за открити заведения, градини, така и за охлаждане на големи площи.∙ Охлаждат с 10 градуса ∙ Овлажняват и освежават въздуха∙ Предпазват от досадни инсекти/комари,мухи/Веранда® Мист БазовТип охлаждане: разпръскване на водна мъглаПлощ на охлаждането: 30 кв.м.Време на работа с едно зареждане на резервоара: 8 часаОбем на резервоара за вода: 40лТехнически параметри: 220-240V , 50/60Hz, 230WЪгъл на въртене на главата по хоризонтала: 90 градусаЪгъл на настройка на главата по вертикала: 30 градуса (нагоре и надолу)Диаметър на перката: 65смВисочина: регулируема до макс. 180см.Капацитет: 5000-7500 куб.м./часПластмасови перкиРегулиране на оборотите: 3 степениСертификати за качество: CE, LVDЦена: 445 лв. без ДДСКрайна цена: 534 лв с ДДСБезплатна доставка във всяка една точка на страната.Срок на доставка:2 дни.За контакти с нас:гр. СофияТелефон: 0886 838 777 Имейл: sales@veranda.bg

Публикувахте от За комфорт на открито Веранда.БГ в Вторник, 11 юли 2017 г.