Декоративни разсадници🌴 Експорт импорт 🚚

ВАСИЛИС КОНСТАНТИНИДИС VIP

logo

Сезонни растения – Константинидис Василис

Сезонни растения - Константинидис Василис

Фирмата е със седалище в Солун и се занимава с производство на сезонни цветя, хризантема, коледна звезда, циклама, роза и хортенция.

Производствената база е на площ над 55.000 m2, на която са разположени  оранжерии и автоматично механично оборудване.

Производствени база Константинидис за цъфтящите растения в ГърцияКонстантинидис Плантс има една от най-големите производствени бази за цъфтящите растения в Гърция и на Балканите. За повече от 3 десетилетия ние произвеждаме сезонни растения в нашия разсадник. Опитваме се да отговорим на нуждите на градинските центрове в Гърция и в чужбина. Освен в Гърция ние сме особено популярни в България, Румъния и Сърбия. В България ние си сътрудничим с бизнес директориите на на zeleno.bg, gradina.bg и EUgardens.EU, които допринесоха за нашата популярност в региона.

Държим да отбележим, че нашата производствена площ е 55 000 m2, което включва оранжерии и сгради. В резултат на това произвеждаме повече от 50 вида цъфтящи градински растения и растения в саксии. Освен това, за контрол на болестите по растенията използваме природосъобразна биологична защита. Така ние произвеждаме и предлагаме висококачествени растения. В допълнение, ние работим с много клиенти в региона на Балканите (градинари, агронимисти, екстериорни ландшафтни дизайнери, контролери за напояване и други градински специалисти). Фирма Константинидис Василис следи световните тенденции в декоративното градинарство и непрекъснато се развива. Нашата компания се старае да запази нашите партньори доволни.

Така че, добре дошли в сезонни растения – Константинидис Василис.

 ПРОДАЖБИ САМО НА ЕДРО !