Онлайн магазини 💻 🛒 Градинско оборудване и консумативи 💈 Торове и почви 🥣 Градинска техника и инструменти 🛠 Градински и паркови мебели ⛱️ Съдове за цветя 🏺 Градинско и парково осветление 💡

ВАЛЕРИЙ СиМ Груп АД

Logo-Valerij Sim Grup

Градинска техника – Валерий СиМ Груп.

Градинска техника - Валерий СиМ Груп

Валерий СиМ Груп АД е един от лидерите на пазара за търговията на едро и дребно с ръчни инструменти, машини и консумативи.
Сектор „Градина”, предлага многообразие от продукти, както за професионалисти, така и за любители градинари.
Градинска техника – тримери и косачки за трева, водни помпи, моторни пръскачки, мотофрези, акумулаторни пръскачки, резачки за дърва и дървоцепачки.
– Поливни системи и консумативи – градински маркучи, поливници, система за мъглуване, съединители и конектори, филтри и таймери за поливане.
Градински инструменти – лозарски ножици, ножици за клони, клещи за връзване, брадви, триони, лопати, колички.
– Предпазни мрежи – засенчващи, срещу птици, срещу плевели, предпазващи от градушки, геотекстил срещу слана, найлони и оранжерии.
– Градинска мебел – хамаци, масти, столове, шатри.
– Подхранващи торове – за цветя, плодове, зеленчуци и житни култури.
– Газови уреди и къмпинг оборудване.
– Стоки за бита.
Всички продукти от градинския сектор, както и още много предложения за професионални и домашни майстори, ще намерите в нашия Онлайн магазин.

Градинска техника – Валерий СиМ Груп.

25 години Валерий СиМ Груп АД- История с бъдеще!

" За бизнеса 25 години е зряла възраст. Мотивирани от постигнатото, ползвайки знанията и опита, формирани в годините, очакваме нови предизвикателства и, разбира се, нови успехи! Инвестирането на родна земя е един от приоритетите на компанията и, надяваме се, част от успешните предстоящи проекти! " Стоян Иванов – Управител на Валерий СиМ Груп АД

Публикувахте от Valerii S&M Group в Петък, 12 май 2017 г.