Градинско оборудване и консумативи 💈 Градински и паркови мебели ⛱️ Градински огради 🎹 Съдове за цветя 🏺

ТОП ЕКСПРЕС 2000 ООД

top-ekspress-logo

Всичко за градината – Топ Експрес.

Всичко за градината - Топ Експрес в зелено бг

Топ Експрес 2000 ООД е една от водещите компании у нас производители на пластмасови изделия за дома и градината. Освен продуктите, които произвежда, компанията предлага и продукти, които внася от Китай, Турция, Сърбия, Гърция, Украйна и други.

Растенията създават у всеки човек усещане за спокойствие и внасят нови цветове в дома ви. Независимо дали навън времето не е според вкуса ви с избора на перфектната саксия в дома ви ще бъде лято. При нас ще откриете разнообразни видове пластмасови и керамични саксии за отглеждане на цветя и различни декоративни растения, или просто за декорация. В нашия магазин ще намерите висящи саксии, пластмасови балконски сандъчета, различни видове кашпи с разнообразни размери, форми и цвят.

Ние предлагаме: Саксии, Сандъчета, Градински мебели, Градинска керамика, Декоративни огради, Лейки, Вази. А също и Цветарници, Градински инструменти, Стълбички, колчета, връзки, Торове и почви. Декоративни огради. Различни по вид пластмасови стойки за цветя, декоративни оградки за градина или сандъчета и различни по дължина синджири за закачване на саксии.

Топ Експрес 2000 ООД е производител и вносител на голямо разнообразние от стоки за градината и дома. Сайтът на Топ Експрес 2000 е специално разработен за търговци на едро и дребно – складове, магазини, онлайн търговци, регионални представители и дистрибутори. Чрез него предоставяме на нашите партньори улеснен и бърз достъп до продуктите и базовите ни цени, както и възможност да направят своята поръчка докато разглеждат продуктите.
ПРОДАЖБИ САМО НА ЕДРО!

Всичко за градината – Топ Експрес.

Продукти