Озеленяване София 🍃 👨‍🏫 Интериорно озеленяване и вертик. стени 💵 Градински настилки 🐟 Водни площи, басейни, джакузи

ТИ ЕЙЧ КОНСУЛТИНГ ЕООД VIP

T-H-Konsulting-Logo

Озеленяване – Ти Ейч Консултинг.

Озеленяване - Ти Ейч Консултинг.

Ти Ейч Консултинг е фирма, тясно специализираща в ландшафтната архитектура и целият набор от услуги. Гамата от обслужващи дейности покрива целият процес по озеленяване, започвайки от проектирането и завършвайки с необходимата поддръжка на вече изградените зелени площи.
Ти Ейч Консултинг е компания с мисия, чиято основна цел е представянето на услуги с безупречно качество и същевременно изграждане на ландшафтни традиции и устойчива екологична среда.

Вътрешно озеленяване - Ти Ейч Консултинг Услуги:
Озеленяване
Зелените площи, буквално, са свежата глътка въздух в замърсената и натоварена градска среда. Добре поддържаните тревни кътове и здрави дървесни видове са белите дробове на гъсто населените градски пространства. Озеленяване – Ти Ейч Консултинг. Ти Ейч Консултинг предлага пълна гама от услуги по озеленяване. Екипите от специалисти ще подготвят терена, преминавайки през няколко ключови фази, за да може засадената растителност, при правилна по-нататъшна поддръжка, да остане трайна. В спектъра на дейност са изграждането на скални кътове, затревяване, сезонен цветен дизайн, плочкопътеки и др.

Покривно озеленяване - Ти Ейч КонсултингЛандшафтно проектиране:
Синхронът между околна среда и сграда е един от основните фактори, които изграждат приемственост между човек и природа. “Ти Ейч Консултинг” се стреми към успешните комбинации от идейна и креативна визия и функционалност, постигнати чрез прилагането на нови техноогии, техники и екологична отговорност.

Автоматизирани поливни системи:
Яркият сезонен дизайн и свежата зелена трева не се постигат лесно. За поддръжката на тези, както и на редица други растителни видове, се изисква автоматизирана поливна система. Тя, освен, че играе основна роля при необходимото поливане, е и витален елемент от цялостното изграждане на една зелена площ, освежавайки както растенията, така и въздуха. Екипът от специалисти на “Ти Ейч Консултинг” специализира в цялостния процес по имплементиране на автоматизирани поливни системи, като се грижи както за изграждането, така и за изначалното проектиране и последвала поддръжка.

Озеленяване – Ти Ейч Консултинг.

Поддръжка на зелени площи:
Било то тревен килим, сезонен цветен дизайн или жива стена, Ти Ейч Консултинг разполага с ресурса за правилна и пълноценна поддръжка на всяка една зелена площ. Компанията предлага цялостна гама от услуги по поддръжка на разнообразни видове – трева, растителност, интериорно озеленяване, както и зазимяване или допълнително засаждане.

Интериорно озеленяване – Ти Ейч Консултинг  :
Уникалната визия на едно помещение може да бъде постигната както чрез прецизен подбор на цветове и форми на мебелите, така и по отношение на растителните видове. Интериорните дизайнери, с които Ти Ейч Консултинг има удоволствието да работи, са с богат опит и доказана иноваторска визия.

Вертикално озеленяване:
Вертикалното озеленяване набира сила все повече и повече. Най-познато е покривното озеленяване, чиито осъществени проекти се увеличават с всяка изминала година. Без значение дали е жива стена или зелен покрив, този тип ландшафтна концепция е един от най-екологичните алтернативни протектори от звук, прах и вредни емисии, като същевременно спестява и преобразува вече съществуващата топлина в дадена сграда.

Водни ефекти и фонтани:
Водата почти винаги е фокус. Било то градина или затворено помещение, звукът от течащата вода винаги донася усещане за спокойствие, релакс и хармония. Ти Ейч Консултинг е от компаниите, които успешно интегрират разнообразни дизайни за водни ефекти и фонтани в цялостния ландшафтен проект, придавайки на пространствата завършеност, уникалност и стил.

Строително-монтажни дейности:
Преди едно зелено пространство да добие крайния си вид, винаги претърпява редица подготвителни фази. Тези фази Ти Ейч Консултинг обобщава като строително-монтажни дейности. Това включва: земни работи, дренаж и отводняване, полагане на разнообразни настилки и оформление на интериора/екстериора с помощта на декоративни елементи.

Озеленяване – Ти Ейч Консултинг.

Контрол и одит:
Качественото завършване и поддържане на дадена зелена площ понякога изисква допълнителни усилия, прецизност и конкретика. Ти Ейч Консултинг има ресурса, чрез който всеки един клиент може да се увери, че получава онова, което е планирал и за което е заплатил.

Спортни терени и детски площадки:
Спортът е здраве. Спортът, осъществен на качествени настилки предраполага към по-малки рискове от контузия. Компетенцията на ландшафтните специалисти на “Ти Ейч Консултинг” позволява изграждането на разнообразни по вид и размер спортни и детски площадки. Използваните материали отговарят на най-високите стандарти, а съоръженията – последните тенденции в дадения бранш, покривайки всички изисквания за сигурност и надеждност при дългогодишната експлоатация на обекта.

Снегопочистване:
Снегът понякога успява да ни изненада. Непочистените пространства около домовете или офисите ни, създават неудобство при придвижване. Също така могат да създадат и редица проблеми и рискове за здравето както на пешеходците, така и на автомобилните водачи. “Ти Ейч Консултинг” има ресурс за извършване на цялостно снегопочистване и поддръжка по време на зимния сезон за разнообразни терени.

Озеленяване – Ти Ейч Консултинг.