Онлайн магазини 💻 🛒 Градинска техника и инструменти 🛠 Земеделска техника 🚜

ТАШЕВ ГАЛВИНГ ООД VIP

Gradina-Tashev-galving-logo

Градинска и горска техника – Ташев Галвинг ООД

Градинска и горска техника - Ташев Галвинг ООД

Днес магазините на Ташев Галвинг ООД в София и Ямбол са на обща площ 9000 m2. В тях се предлагат над 60 000 артикула – градинска техника, друга професионална техника, електроинструменти и машини, помпи, сензори и сензорни лампи. А също и водопроводна арматура, крепежни елементи, както и оригинални резервни части за тях. Два пъти годишно фирмата организира и партньорски срещи с на над 300-те дистрибутора от цялата страна, с които работи. Идеята е да се запознаят с най-новите продукти на пазара, представени от самите производители.

Горска, земеделска и градинска техникаТака през годините фирмата извоюва своето стабилно място на пазара като официален представител, директен вносител и дистрибутор на над 80 търговски марки.А именно – машини и инструменти на водещи производители, градинска техника, изолационни материали, ръчни инструменти, електроинструменти, дървообработващи машини и инструменти. А също и строителни инструменти и материали, гаражно оборудване, крепежни елементи, заключващи системи, осветление, метали, ВиК и още, и още.

Градинска и горска техника – Ташев Галвинг ООД.

Горска, земеделска и градинска техника и инструментиГорска, земеделска и градинска техника. Независимо дали имате малка цветна градина, заобиколена от тучна зелена трева или отглеждате овошки, плодове и зеленчуци в двора си, винаги ще се нуждаете от градинска техника за поддържането им. Ние ви предлагаме богат асортимент от земеделски и градински машини и инструменти за обработка на почвата и поддържане на растенията и тревните площи. Като – аератори, мотофрези, дробилки, пръскачки, свредели, храсторези, косачки, тримери, акумулаторни ножици, колесни косачки, тракторни косачки. А ако се отоплявате на дърва, имате овощна градина или работите с дървен материал, безусловно ще се нуждаете от електрическа резачка и верижен трион. В Ташев-Галвинг ООД ще намерите всякакъв вид любителски и професионални бензинови верижни триони, вериги и инструменти за поддържане на вериги, резачки за дърва.

Градинска и горска техника – Ташев Галвинг ООД.

Градинска и горска техника – Ташев Галвинг ООД.  Някои от търговските марки за градинска техника, които предлагаме са: Gardena, Stihl, Husqvarna, Bosch, DeWALT, Black&Decker, Hitachi, Honda, Makita, Viking, Спарки Елтос, Festool, Raider, Protool, Rems, City Pumps, Wilo, Cimex,Texas, Maktec и други.

Личния състав на фирма Ташев ГалвингВисоко качество, добро обслужване, надеждно партньорство – това е нашето мото.
Още от създаването си Ташев-Галвинг ООД се фокусира върху комплексното обслужване на клиента. Професионалното консултиране за покупката на даден продукт, през избора на подходящия консуматив. Качественото гаранционно и извънгаранционно поддържане на техниката, която продава. За нас персоналният контакт и професионалното отношение са от изключителна важност. Поставяме се на мястото на клиента, да разберем неговите нужди. И по този начин му предоставяме необходимите бързи и качествени решения според специфичните му нужди.

Индивидуалният ни подход към партньори и клиенти ни прави все по-успешни и полезни. Стилът ни е да поддържаме голямо многообразие от стоки и ниски цени. Да осигуряваме бърза доставка на закупените машини и материали. За улеснение на клиентите сме изградили функционален, съвременен и непрекъснато обновяващ се електронен магазин. Това много възможности за улесняване на търсенето, избора, поръчката и доставката на желаните стоки.
Градинска и горска техника – Ташев Галвинг ООД.

Продукти