Озеленяване страната 🎋 Поливни системи 💧

СТИЛИНВЕСТ ЕООД

Stilinvest-logo

Стилинвест – озеленяване

Стилинвест - озеленяване Стара Загора

СТИЛИНВЕСТ ЕООД е основана през 1997г. Основната и дейност се състои в проектиране, професионален монтаж, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на автоматизирани поливни системи, хидрофорни системи, екстериорно и интериорно озеленяване, декоративни водни площи, настилки и др.

екстериорно и интериорно озеленяванеФирмата е дистрибутор за града и региона на градинска и поливна техника. Партньорството с водещи фирми като RAIN BIRD, PEDROLLO, CAPRARI, CLABER, HANDY, OLEO MAC, STIGA, IRRITEC, FELCO, BERGER, SIME, CALPEDA и други е от голямо значение за качеството на извършваната дейност.

Мисията на фирмата би могла да се формулира по следния начин: Усилията ще бъдат насочени към създаване на уют в домовете на потребителите – място, което доставя удоволствие и създава нужда да бъдат там, като стремежът на фирмата е да предложи не само качествена и функционална стока, а също и да внесе художествена стойност в дома / офиса,предприятието/ на клиентите.
Реализацията на обектите се осъществена благодарение на екипа,с който СТИЛИНВЕСТ ЕООД работи от няколко години. Приоритетът е на ландшафтния архитект, който вече е доказал своя професионализъм и опит в тази област. Колективът работи сплотено и уважение един към друг, което прави работата им удоволствие и това се вижда след изпълнението.

Стилинвест – озеленяване.