Онлайн магазини 💻 🛒 Торове и почви 🥣 Посадъчни материали 🌱 Градинска техника и инструменти 🛠

СОРТОВИ СЕМЕНА И РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА ЕООД

Sortovi-Semena-Logo

СОРТОВИ СЕМЕНА И РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА ЕООД.

Сортови семена и растителна защита ЕООД

Сортови семена и растителна защита ЕООД е основана през 1994 година от професионалисти с богат опит в търговията със семена.

СОРТОВИ СЕМЕНА И РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТАНашата фирма в складовата база в Кубратово освен семена и посадъчен материал предлага широка гама от препарати за растителна защита и торове в големи опаковки предназначени за промишлени площи.

СОРТОВИ СЕМЕНА И РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА СофияИнтернет Магазин. Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.

Във фирмения магазин на Женския пазар в София могат да се намерят малки разфасовки препарати и торове на водещи български и чуждестранни фирми, подходящи и удобни за всеки двор и градина. Квалифицирани специалисти конслутират клиентите за най-ефикасните продукти.

Разсади за хризантеми 2018 г 👉Поръчайте бързо и лесно от онлайн магазина като кликнете върху линка http://bit.ly/2v4b7vK 💻http://sortovisemena-bg.com/ 📩лично съобщение ☎ 0889 72 16 81 ☎ 0887 98 33 79 ✅Пратките се изпращат с куриерска фирма Еконт на преференциални цени с опция "ПРЕГЛЕД"!Ако Ви харесва, споделете с приятели!#www.sortovisemena-bg.com

Публикувахте от Сортови Семена и растителна защита в Вторник, 7 август 2018 г.

 

 

СОРТОВИ СЕМЕНА И РАСТИТЕЛНАТА ЗАЩИТА ЕООД.