Декоративни разсадници🌴 Овощни разсадници 🍐

СЕМЕЙСТВО ДИМОВИ – ДЕКОРАТИВНИ РОЗИ

Rozi-Dimovi-Logo

СЕМЕЙСТВО ДИМОВИ – ДЕКОРАТИВНИ РОЗИ.

семейство Димови - декоративни рози

Ние – семейство Димови сме земеделски производител, специализиран в производството на декоративни рози от повече от 60 години. Вече трето поколение ние продължаваме да произвеждаме посадъчен материал. Преди около десет години разработихме и производство на рязан цвят, а от скоро и на декоративни растения.

СЕМЕЙСТВО ДИМОВИ - ДЕКОРАТИВНИ РОЗИ разсадникТрадициите и познанията относно отглеждането на декоративни рози се предават в рода ни през поколенията, а благодарение на дългогодишния ни труд, днес ние можем смело да заявим, че за нас няма тайни при отглеждане на посадъчен материал и рязан цвят.
Базата ни се намира в покрайнините на село Батак, на 14 км. от град Павликени, обхващаща площ от около 20 декара.

Наши клиенти са както любители на цветята, желаещи да украсят градините и домовете си, така и професионалисти, занимаващи се с озеленяване. За да задоволим и най-претенциозните си клиенти ние се стремим да предлагаме както голямо разнообразие от видове рози – чаен хибрид, влачещи, мини-бордюрни, щамбови, каскадни, така и широка гама от сортове. Можете да разгледате разнообразието в нашия Каталог.

Как да поръчате? Напишете Вашата заявка в полето Съобщение , след като попълните полетата за „Име“, телефон и „e-mail” адрес.

Пример:
Чаен хибрид, №12 – 10 броя
Моля, посочете в съобщението телефон за връзка и адрес за доставка.
Ние ще се свържем с Вас, за потвърждение на поръчката.
Работим с куриер „Еконт“ с наложен платеж.
Една роза от видовете „Чаен хибрид“, „Мини“ и „Влачещи“
е с тегло 1кг.
Една роза от вида „Щамбови“ е с тегло 2 кг.

СЕМЕЙСТВО ДИМОВИ – ДЕКОРАТИВНИ РОЗИ.