Онлайн магазини 💻 🛒 Посадъчни материали 🌱 Растителна защита 🍃☂

SEMEBG COM

Logo-Semebg-Com

Цветни и зеленчукови семена – Semebg Com

Цветни и зеленчукови семена - Semebg Com

Екипът на semebg.com се състои от хора, отдадени и много отговорни към работата си. Ние залагаме на професионализма и се фокусираме върху това, което правим най-добре. А именно, продажба на всичко необходимо да изглеждат вашият двор и градина подобаващо. При нас ще откриете огромно разнообразие от зеленчукови, цветни семена и живи растения. А също така и абсолютно всичко необходимо за ежегодните пръскания на овощни дръвчета, храсти, рози, зеленчуци и т.н.

подобрители за вино и ракия

Погрижили сме се и за любителите на спиртните напитки. С малко усилия, те могат да постигнат желаните резултати с голямата ни гама от аромати и подобрители за вино и ракия. Също така предлагаме всичко за направата на система за капково напояване, масла, торове. При нас ще откриете работни саксии и форми за разсад за вашия добър старт на разсад, цветя и каквото си пожелаете. Да не забравяме, че за да изглежда добре вашият двор и градина, трябва да имате качествени тревни семена и тревни смески. Така ще получите гъст тревен килим.

Ако възникнат въпроси и не сте сигурни в решението им, винаги може да позвъните на посочения тел: 0899 992 715 и да направите бърза консултация с нас. Целия ни екип е съставен от агрономи,които няма да ви подведат.

Нашия екип се занимава още с резитба на овощни дръвчета, поддръжка на дворове, озеленяване.

Добре дошли в Semebg Com – Цветни и зеленчукови семена.