Онлайн магазини 💻 🛒 Градинска техника и инструменти 🛠

ROBOSHOP – Ви Би Ел Трейд

Logo

Градински роботи – Roboshop, Ви Би Ел Трейд

Градински роботи - Roboshop, Ви Би Ел Трейд

Ви Би Ел Трейд предлага продуктите на фирмите: AMBROGIO, NEMH2O, HOBOT, MONEAUL, MAMIBOT. Тези фирми, произвеждат едни от най-добрите в света роботи. А именно, косачки и почистващи роботи – роботи за прозорци, басейни, подомиячки и др. Ние, ВиБиЕл Трейд, сме представители за България на роботите Амброджио. Изхождайки от богатия си опит, можем да ви предложим решение за косенето на вашата градина. А също така и за обществени паркове, футболни стадиони, игрища, спортни терени, футболни игрища и промишлени терени.

Roboshop – магазин за домашни и индустриални роботи.

Робошоп е магазин за домашни и градински роботи. Нашата градинска техника е на световно ниво. Предлагаме ви следните продукти:
Belrobotics – роботи-косачки за големи площи с капацитет на косене на тревни площи до 20 000 кв.м., робот за събиране на голф топки.
Robomow – роботи-косачки с различен капацитет на косене – както на малки (до 200 кв.м.), така и на големи (до 3 000 кв.м.) тревни площи.
От началото на 2014 година сме представители за България на фирмите Робомоу (robomow.com), Белроботикс (belrobotics.com), произвеждащи едни от най-добрите в света роботи-косачки.

Градински роботи – Roboshop.

Ние Ви предоставяме гаранционен и след гаранционен сервиз за всички продукти закупени от нас. И най-важното – услугата по инсталацията на робот-косачка на вашия терен. Трябва само да се свържете с нас и ние ще Ви посетим. След което ще подберем подходящата за Вашия терен косачка-робот. При нас също така ще намерите и всякакви аксесоари.

Косачка робот Амброджио Л300 Елит – капацитет до 6000 кв.м. инсталиеахме я вчера! Ambrogio Robot

Публикувахте от Roboshop.bg в Петък, 28 юли 2017 г.