Декоративни разсадници🌴 Експорт импорт 🚚 Билки производство и търговия 🌿

Разсадник Tsampazis Konstantinos

Logo-Tsampazis-K-Nurseries

Разсадник Tsampazis Konstantinos

Разсадник Tsampazis Konstantinos

Разсадник Tsampazis Konstantinos  е специализиран в производството на средни и големи декоративни растения на открито. Разсадникът работи успешно от 1959 г. Ще ни намерите в Йония, Солун.

Нашите знания и амбицията ни за непрекъснато развитие допринесоха решаващо за създаването на настоящия имидж на компанията. Днес имаме водеща роля в сектора на цветарството в Гърция. Особено в областта на градското и крайградското зелено градинарство и в доставката на декоративни растения в чужбина. Както и участие в частни и обществени зелени договори.

Компанията оперира в частни обекти в Диавата, Солун. За да отговорим на непрекъснато нарастващото търсене на растения на гръцкия пазар, ние разширихме нашата производствена площ през 2002 г. Всъщност закупихме 200 акра земя близо до промишлената зона на Килкис. И чрез внедряването на модерни инфраструктурни съоръжения ние гарантирахме най-доброто качество. В същото време се увеличава и количеството на растенията.

Разсадник Tsampazis Konstantinos ГърцияНие в Разсадник Tsampazis произвеждаме нови алтернативни култури и ароматни растения, които обещават значителни приходи. Всъщност разсадниците Tsampazis започнаха да популяризират алтернативни култури (облепиха, годжи бери, арония, боровинка, цариградско грозде и др.) и ароматни растения (лавандула, розмарин, риган, мента, мащерка, градински чай и други растения за градината.

Наши клиенти са агрономи, ландшафтни архитекти, частни и обществени изпълнители на озеленяване, както и предприятия за търговия с растения.

Ние работим законно, като притежаваме специалните разрешителни за производство и търговия с декоративни растения на открито от Министерството на земеделското развитие, контролирани от KEPPYEL на префектурите Солун и Килкис.

Така че добре дошли в разсадник Tsampazis Konstantinos