Декоративни разсадници🌴 Онлайн магазини 💻 🛒

РАЗСАДНИК МАРИЯ ПАПАЗОВА

Razsadnik-Maria-Papazova-Logo

Декоративен Разсадник Мария Папазова

Декоративен Разсадник Мария Папазова

Разсадник Мария Папазова е семейно начинание. Малкият ни екип се състои от две поколения членове на фамилията. Започнахме преди повече от 11 години и за това време успяхме да зарадваме хиляди клиенти, да изградим десетки километри живи плетове на частни и обществени обекти и да направим красиви множество градини. Разположени сме на площ от няколко декара на ~20км. югоизточно от град Велико Търново, в предпланински район.

Декоративен Разсадник Мария Папазова ТърновоПредлагаме предимно собствено производство декоративна растителност с отлично качество и богато видово разнообразие. Отглеждаме растенията си на открито, при естествени условия и климатичните особености на северен Предбалкан. Така нашата продукция става калена, издръжлива и с по-високата гаранция за успешно прихващане на новото място.

Разсадник Мария ПапазоваПредлагаме растения с различни размери, в различни по обем контейнери, на гол корен или с бала пръст от земята. За всеки предлаган в магазина ни вид има подробно описани характеристики, както и наличност и предлагани размери. Опитали сме се да дадем възможно най-подробна и систематизирана информация, която да бъде от ваша полза. Представили сме всяко растение във възможно най-атрактивния му вид – през най-добрия за него период на годината.

Разчитаме на разбиране от страна на клиентите си, че никое от растенията не изглежда по най-добрия начин, през цялото време на годината. Например цъфтящите растения изглеждат най-привлекателни само в периода на цъфтеж; растенията с опадващи листа представляват само голи клонки през студената част от годината, а други, като хостите например са само коренище скрито в земята през есента и зимата. Някои иглолистни видове променят цвета си през студените месеци – покафеняват или пожълтяват и т.н. Работим с жив продукт, който всеки сезон има различен вид.
Обслужваме клиенти на територията на цяла България.

ОНЛАЙН МАГАЗИН. Растенията избрани от тази страница можем да изпратим на посочен адрес с наложен платеж. Предпочитаме да работим с куриерска фирма Еконт, заради добре развитата им мрежа от офиси в цялата страна и изгодните цени за доставка. Прeпоръчваме на клиентите си да получават пратките от удобен за тях офис на куриера, а не на домашен адрес, заради по-изгодната цена за доставка, която ще платят.

Растения за Жив Плет; Вечнозелени иглолистни; Вечнозелени широколистни; Широколистни с опадливи листа; Растения за алпинеум.

Декоративен Разсадник Мария Папазова.