Декоративни разсадници🌴 Овощни разсадници 🍐 Експорт импорт 🚚

Разсадник АНАСТАСОПУЛОС

Logo-Anastasopulos

Производство на маслинови дръвчета – разсадник Анастасопулос

Производство на маслинови дръвчета - разсадник Анастасопулос

В Гърция отглеждането на маслини датира от 4000 г. пр. Н. Е.,. То е документирано още по време на минойската цивилизация.

В разсадници Anastasopoulos се гордеем със супер високата плътност на нашите маслинови насаждения. Всъщност, вече трето поколение развива разсадник Анастасопулос. През всичките тези години той непрекъснато се развива чрез непрекъснати инвестиции в инфраструктура и иновативни практики.

разсадник Анастасопулос
Централен офис на разсадник Анастасопулос

Освен това нашия овощен разсадник има сертифицирани маслинови разсади от най-високо качество. В резултат ние доставяме маслинови разсад на пазара на конкурентни цени. В нашата оферта ще откриете голямо разнообразие на сортове: или годни за консумация (тръстикова, мангрова, амфибия, халкидики), или за производство на зехтин (koroneike, arbequina, picual ruve, mangrove и др.).

Трябва да се отбележи, че ние сме пионер в линейното отглеждане на маслини в Гърция. Това означава, че ние осигуряваме беритбата на маслини със собствени машини за прибиране на реколтата, както и инструментите за подрязване като част от поддръжката на нашите клиенти.

Винаги разчитайки на качеството и доверието, ние изграждаме дългосрочни отношения с нашите клиенти.

Декоративни растения – Цитрусови дървета – Плодови дръвчета. В нашите разсадници произвеждаме и предлагаме на пазара декоративни растения, цитрусови дръвчета и други овощни дървета. Предлагаме различни видове и сортове. Също така сме представител на чуждестранни марки за различни други видове растения.

Производство на маслинови дръвчета – разсадници Анастасопулос

Наскоро открихме нашия нов клон в Агиос Василиос (Свети Василий), близо до Солун, на 22-ия км на пътя Солун – Кавала. Нашата централа е в Moulki 20200, Коринтия.

По този начин ние подготвяме терена за по-добро и по-непосредствено обслужване на клиентите както в Северна Гърция, така и в съседните страни като България, Албания, Сърбия и др.

 

оформяне на маслиновите дръвчета според поръчката
оформяне на маслиновите дръвчета според поръчката

Уведомяваме клиентите си от България, че могат да ни намерят в Пелопонес, който се намира на 100 км. от Атина, в
Μούλκι Κορινθίας /Мулки в Коринт/. От там транспортираме растенията в Άγιος Βασίλειος Θεσσαλονίκης“ /Св.Василий в Солун/,
което се намира на 22-я км. на стария републикански път Солун – Кавала. Това са някои от растенията, които произвеждаме и
Предлагаме на пазара:
– Маслинови дръвчета, оформени в фигури и форми
– сортове маслинови дръвчета, за зехтин и за плодови маслини
– Лимонови дръвчета
– Портокалови дръвчета
– Мандаринови дръвчета
– Кумкуат
– Неранзови дръвчета
– Бугенвилия
– Метличина
– Мимози

От палмите предлагаме:
– Хамедорея
– Вашингтония
– Цикас

и много други, големи и малки размери