Овощни разсадници 🍐

Овощен разсадник ЙОРДАНОВ

logo-jordanov

Овощен разсадник Йорданов е частно фамилно стопанство създадено през 1999 г.

Овощен разсадник Йорданов

Той се намира в западните покрайнини на град Кюстендил в село Вратца, намиращо се на 850м надморска височина. Разсадникът е разположен на южния склон на планина Осогово, което благоприятства за перфектното изпичане на овощния посадъчен материал.

Овощен разсадник Йорданов град КюстендилЕдно от другите предимства на овощния разсадник е, че мястото е под непрекъснато въздушно течение, което не позволява да се разразят никакви болести или овошките да бъдат изложени на нежелани студове.

Овощен разсадник Йорданов КюстендилОбработваемата площ на овощния разсадник е 40 декара, на която работят 12 специалисти в разнородни области. Овощен разсадник „Йорданов“ произвежда само стандартен, висококачествен посадъчен материал. Считано от 2004 г., той намира своята реализация не само на българския пазар, но вече и в Румъния, Македония и Турция.

В елитното стопанство се произвеждат най-известните плодни овощни видове, както и най-издържливите подложки. Разсадникът разполага с дистрибутори във цялата страна, което дава възможност на всички българи да се докоснат до най-високото качество в производството на овощен посадъчен материал. Разсадникът изпълнява всякакъв вид услуги в областта на овощарството.

НОВО…
Предлагаме голямо сортово и видово разнообразие на КАЛЕМИ И ПОДЛОЖКИ за овощни дървета.
Очакваме вашите заявки за новия сезон.

голямо сортово и видово разнообразие на КАЛЕМИ И ПОДЛОЖКИ за овощни дръвчета

Продаваме собствено производство калеми и фиданки
есента 2017/пролет 2018

Ябълки, Череши, Круши, Сливи, Кайсии, Праскови, Нектарини, Вишни, Лешници, Орех, Вишнап, Дрян, Ягоди, Японска вишна, Рози (различни цветове, в контейнери), Лавандула (в контейнери и разсад).

Ябълки, Череши, Круши, Сливи, Кайсии, Праскови,

Овощен разсадник Йорданов – западните покрайнини на град Кюстендил.