Онлайн магазини 💻 🛒 Посадъчни материали 🌱 Съдове за цветя 🏺 Затревяване зачимяване хидропосев ⛳

Онлайн магазин за градинари Semenata Shop

Logo-Semenata-shop

Онлайн магазин за градинари Semenata Shop

Онлайн магазин за градинари Semenata Shop

Semenata Shop е професионален онлайн магазин за семена и  градинарски стоки. Магазинът е създаден от специалисти в сферата на озеленяването и ландшафтната архитектура .
Semenata Shop се цени  в България от много озеленители и ландшафтни архитекти. Заради предлаганите висококачествени тревни смески и  торове за райграс и различни видове тревни площи.

Онлайн магазина разполага с  богат каталог от сортови семена. От които зеленчуци, цветя, подправки, билки, екзотични растения, палми, плодове и  семена за различни видове дървета и храсти.
В Semenata Shop ще намерите разнообразни сортове домати на водещи български производители. Семена на домати от Холандия, Италия, Дания, Полша, Германия, Чехия и др. водещи страни производители на посевен материал.
Освен домати в каталога има огромно разнообразие от професионални и хоби семена на краставици, зеле, пипер, различни видове патладжан, лук, корнишони, моркови и много др.

Онлайн магазин за градинари Semenata Shop.

В магазина ще намерите още семена на люцерна, фацелия, бяла и червена детелина, различни видове сладка царевица, семена на хедизарум, еспарзета и други видове силно медоносни растения.
Магазина разполага и с каталог от различни видове професионален полиетилен за оранжерии с различни дебелини и множество качества.

Семената Шоп предлага още маркучи за капково, работни саксии, саксии с напоителна система, мулчиращо фолио, настилки за овощни разсадници, фолио за мулчиране, фолиа против слана и много др.