🎋 Озеленяване страната 💧 Поливни системи

Н2О СИСТЕМС VIP

LogoGradina

 

Поливни Системи – Н20 Системс, град Бургас.

Поливни Системи - Н20 Системс, град Бургас

Водата! Тя е тази, която поддържа света жив. Нуждата от съхраняване на водата като природен ресурс никога не е била по-голяма. Ние искаме да направим нещо повече и с Ваша помощ, можем.

Представяме фирма “Н20 СИСТЕМС“- Интелигентното използване на Водата – специализирана в комплексно изграждане на Автоматизирани подземни поливни системи и Капково напояване, Фергитация, Помпи, Помпени станции, Хидрофори, Омекотители и Филтри, Външни охлаждащи системи, Поддръжка на зелени площи, Управление на Частни имоти! Тъй като нашата дейност започва от последната фаза на един строителен обект. Ние използваме индивидуален подход към всеки Клиент.

Ние сме екип от млади кадри, решили да се обединят в колектив с тенденция за разрастване и амбиция да вървим напред по трудния път на успеха. Готови сме да посрещнем Вашите изисквания и да Ви предложим многообразие от най-различни идеи и проекти. Доверете се на новото креативно и рационално мислене в съзнанието на “Н20 СИСТЕМС“.

На вашето внимание, нашата нова услуга. Пръскане с генератор за топъл аерозол против змии, комари, кърлежи и други насекоми. 🙂

Публикувахте от H2O Sistems в Петък, 10 юни 2016 г.

 Пръскане с генератор за топъл аерозол против змии, комари, кърлежи и други насекоми.