Озеленяване София 🍃 Интериорно озеленяване и вертик. стени 👨‍🏫

Mr. Donchev VIP

Mr.-Donchev-logo

Mr. Donchev- екстериорно и интериорно озеленяване.

Green World Zeleno BG

Green World извършва дейности в областта на интериорно и екстериорно озеленяване.

Фирмата е позната също като  Green World .

Когато вие създавате вашата градина около или във вашя хотел, офис, къща, или заведение, ние можем да ви предложим различни и но

Когато вие създавате вашата градина около или във вашия хотел, офис, къща, или заведение, ние можем да ви предложим различни и новаторски решения.

Ние предлагаме всички видове градинарски услуги, изграждане, аранжиране и поддрържане на Зелени и Водни площи, озеленяване на паркове, дворове, офиси и офис – сгради. А също и на вилни селища, хотели и хотелски комплекси и градини в София и България.

От Green World предлагаме професионално както екстериорно (външно), така и интериорно (вътрешно) озеленяване на различни видове помещения. Като – офиси, вили, апартаменти, къщи, хотелски фoайета и зимни градини.

Затревяване на градини чрез райграс и специализирана тревна смеска, или чрез полагане на готов тревен чим. Засаждане на всички видове декоративни растения, засаждане и озеленяване на дворове и градини с едро размерни дървета и храсти. Нашата фирма извършва още зацветяване и аранжиране на цветни фигури. Изграждане и аранжиране на алпинеум, Скален цветен кът и каменни скулптори за декорация и дизайн в градината и двора. Предлагаме още специализирана абонаментна поддръжка на градини, частни дворове, обществени зелени площи и паркове.

Green World водни площи

Извършваме още доставка на всички видове материали за озеленяването на градински площи – предлагаме доставка на хумусна почва, различни видове декоративни растения за целите на всяка озеленителна дейност, както широколистни и иглолистни дървета, храсти, така и сезонни и многогодишни цветя. Предлагаме професионални услуги по почистване на запустели парцели и подготовка на градини и частни терени за озеленяване.
Интериорно и екстериорно озеленяване.

Освен за вашата градина ние можем да се погрижим и за уюта на вашата сграда. Като ви предложим интериорно озеленяване, изграждане на зимни, покривни градини или просто няколко кашпи с растителност на вашата тераса.

Продукти