Декоративни разсадници🌴 Градински центрове 🌳 Озеленяване страната 🎋 Магазини за цветя страната 💐

МЕДЖИК 16 ЕООД

Medzhik-16-logo

Градински център Меджик 16 –  град Попово.

Градински център Меджик 16 - град Попово.

Основната дейност на фирма МЕДЖИК 16 ЕООД е проектиране и изграждане на обекти в сферата на ландшафтната архитектура. А също и озеленяване на частни и общински обекти. Изграждане на автоматизирани подземни напоителни системи, скални кътове и алпинеуми, декоративни водни площи, градинска и паркова мебел.

 скални кътове и алпинеумиПоставяне на градинско осветление, изграждане на барбекюта и навеси, декоративна растителност. Поддръжка на зелени площи (дворове, градини, паркове) според интензивността на използване и изискванията на клиента.

Всичко необходимо за изграждането на Вашето дворно пространство може да намерите в нашия градински център. Предлагаме богато разнообразие от цветя, дървета и храсти, градински пособия и инструменти. А също и кашпи, саксии и всичко за изграждането на напоителни системи. При нас ще получите коректно и професионално обслужване.

Заповядайте също в нашия Бутик за цветя ”КАМЕЛИЯ”, който се намира в гр.Попово на Кооперативния Пазар. В нашият магазин за цветя предлагаме: букети, рязан цвят, аранжировки с цветя, кошници, рози стайни и градински цветя и растения, билки и подправки, семена, кашпи и саксии. Телефон на магазина за цветя: 0898 604 995

Меджик 16 – градински център в град Попово, област Търговище. Ето фейсбук страницата на градинският център.