Онлайн магазини 💻 🛒 Торове и почви 🥣

Маристо Инвест ЕООД

Maristo-Invest-logo

Маристо Инвест ЕООД – органичен течен тор от торф

тор от торф ХуманРост

Дружеството е дистрибутор на 100% органичен течен тор от торф, подходящ за листно и кореново подхранване.Фирма Маристо Инвест ЕООД работи с агроаптеки, биопроизводители и оранжерии.

Онлайн магазин

ХуматРост e органичен препарат на база торф и микроелементи, стимулиращи растежа на растенията. Предназначен е за растениевъдството и е с широк спектър на приложение. Като агротехническа обработка на семена и посадъчен материал, възстановяване и обогатяване на почвите, коренна и листна обработка на растенията..

Повишава добивите, подсилва кореновата система на растенията, повишава имунитета и устойчивостта им към болести и атмосферни влияния. Също така подпомага процеса на фотосинтеза.

течен тор от торф

ХуматРост „активира“ работата на почвените микроорганизми, благодарение на което съществено се подобрява структурата й, нейните въздушна и водопропускливост.

При обработка на семенния и посадъчен материал се увеличава енергията на покълването, подобрява се процеса на вкореняването. В резултат растенията израстват по-бързо, по-здрави и дават по-богат добив.

При листна и коренова обработка в клетките на зеления организъм се стимулират обменните процеси и се увеличава скоростта на синтеза.

Поръчки през онлайн магазина на фирма Маристо Инвест могат да се правят 24/7, по всяко време.

Маристо Инвест ЕООД – органичен течен тор от торф