Овощни разсадници 🍐 💻 🛒 Онлайн магазини 🚚 Експорт импорт на растения

ЛЕШНИК – Разсадник Райчева ЕООД

logo-leshnik-Raicheva

Овощен разсадник – лешник.

Овощен разсадник - лешник, Райчева

Лицензиран овощен разсадник, Разсадник Райчева ЕООД е създаден през 2009г. Като част от проект „Авелана еко“ за създаване на 2000 декара лешникови градини. Основната му дейност е производство на посадъчен материал за създаване на промишлени насaждения. Приоритет е отглеждане на качествени и добре вкоренени фиданки, отговарящи на всички изисквания и стандарти.
Разсадника разполага с маточник, откъдето добива материала за вкореняване и гарантира сортовата му чистота. В стопанството се използва най-модерна техника и технология, като се залага на италианския опит и традиция. Посадъчен материал – двугодишни фиданки лешник, сорт Тонда Джентиле – основен и Ран Трапезундски като опрашител.
На бъдещите ни клиенти ще предоставим своя опит и знания. Както и консултации по избор на място, създаване на насaждението, схема на засаждане, сортове. По този начин ще Ви спестим нерви и пари и ще Ви предпазим от грешки.

ЦЕНИ:
Две годишен – една година в маточник и една година в питомник за допълнително вкоренямане

– на дребно – 4.50 лв./брой ( от 50 до 200 броя)

– на едро

* от 200 до 4000 – 3.80 лв./брой

* над 4000 броя – 3.50 лв./брой

Три годишен – една година в маточник и две години в питомник

* от 5 до 7 лв./брой

* *Посочените цени са без ДДС

За клиентите закупили посадъчен материал от разсадника, ние ще споделим натрупания от нас опит при създаването на лешникови градини.

Овощен разсадник – лешник.

Продукти