Декоративни разсадници🌴 Посадъчни материали 🌱

ЛАВАНДА ГРУП ООД

Lavanda-Grup-logo-zeleno-bg

Производство на Тубероза – Лаванда груп ООД

Производство на Тубероза Лаванда груп

Фирма Лаванда груп е производител на Тубероза Полиантес, Лавандула, Лавандин интермедия, Куркума, лавандула цвят и семе от лавандула.
От цветовете на Тубероза Полиантес (Polianthes tuberosa) се прави етерично масло което заедно с роза Дамасцена са основата на едни от най хубавите парфюми.

Производство на лавандула

Полиантес ТуберозаСилно ароматният Полиантес Тубероза (Agave amica) е многогодишно растение. От него се извличат екстракти, използвани в производството на парфюми.

Цъфти с едри бели кичести цветове от края на лятото до есента. Нежните ароматни цветове на туберозата се издигат грандиозно върху подобните на трева листа. Те доистигат височина 60-90 см.

Подходящи са за засаждане покрай пътеки или във вътрешния двор на вашата градина. Така ще можете да се наслаждавате на прекрасния им аромат.

Също така са много ефектни и за ваза като рязан цвят. Така ще пренесете и очарователното ухание в своя дом!

Предлагаме туберозата в три цвята бял розов и жълт. Това градинско цвете е рядко срещано по нашите земи. Обича слънце и вода богати и пропускливи почви.

Предлага се във вид на луковици, които е препоръчително да се садят на открито, когато навън няма опасност от измръзване. Препоръчваме след средата на месец март! Зимата съхранявайте на закрито!

Лавандин интермедия

Производство на Тубероза – Лаванда груп ООД, добре дошли!