Онлайн магазини 💻 🛒 Градинска техника и инструменти 🛠 Вносители поливни системи 💧🚚

Керхер ЕООД VIP

Karcher-logo

Керхер ЕООД

Керхер градински уреди

Керхер акумулаторни градински уреди – безкабелна сила за професионалисти.

С градинските уреди на Керхер вашата градина става още по-хубава. А благодарение на акумулаторните технологии постигате всичко без много шум и без досадни кабели.

Кажете oтново УАУ във вашето царство.

С производство на помпи, поливни системи, пръскачки, маркучи, както и водоструйки, метачки и сухо/мокро смукачки Керхер вече има изчерпателен набор от уреди за поддръжка на градината и външните пространства. Брандът има батерийно захранвана почистваща технология в своето портфолио вече повече от 30 години. Опитът от двата свята се събира със стартирането на акумулаторните градински уреди. Резултатът е високоефективна и изчерпателна гама от градиснки уреди, които са надеждни, удобни и универсални.

С наша помощ ще направите вашата градина по-красиво място и то с много по-малко усилия. И ако вече сте готови, поемете към мисия „Лятно часово време“ с нашите главни герои! Кои са те? Това са нашите градински акумулаторни уреди.

За още съвети, атрактивни предложения и оферти, абонирайте се за нашия бюлетин тук.

Днес семейната компания Керхер се счита за водещ световен доставчик на ефикасни и устойчиви почистващи системи. Керхер се отличава с отлични резултати, иновация и качество.

Акумулаторните градински уреди на Керхер – мощни, безопасни, универсални.